Povezane vesti
Vučević i ambasador Koreje o jačanju saradnje
Dnevnik 03.07.2017
NOVI SAD:Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući ambasadora Republike Koreje Ju Deđonga, sa kojim je razgovarao o eventualnoj saradnji na polju dovođenja investitora iz Koreje u Novi Sad, te jačanju odnosa na polju kulture… »
Ambasador Republike Koreje u poseti Novom Sadu (FOTO)
Moj Novi Sad 03.07.2017
Gradonačelnik Novog Sada primio je danas u Gradskoj kući ambasadora Republike Koreje Ju Deđonga. Miloš Vučević je uvaženom gostu poželeo srdačnu dobrodošlicu i izrazio zadovoljstvo što diplomatski odnosi Republike Srbije i Republike Koreje traju skoro… »
Ambasador Koreje u poseti Novom Sadu
RTV 03.07.2017
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući ambasadora Republike Koreje Nj. E. Ju Deđonga. Gradonačelnik mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu i izrazio zadovoljstvo što diplomatski odnosi Republike Srbije i Republike Koreje… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene demonstrante (foto/video)
Blic pre 48 minutajoš 44 povezane

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana

Još tri meseca kućnog pritvora za novosadske aktiviste PSG-a i STAV
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 3 minutajoš 26 povezanih