Povezane vesti
Svedok: Telo Ćuruvije zatekao sam u lokvi krvi u praznom haustoru
Novi magazin 05.07.2017
Vlasnik lista "Svedok" Vladan Dinić izjavio je danas u Specijalnom sudu da je telo ubijenog novinara Slavka Ćuruvije zatekao u lokvi krvi u praznom haustoru zgrade u Svetogorskoj ulici u kojoj je Ćuruvija živeo. Svedočeći u nastavku suđenja… »
Dinić: Kojadinović me zamolio da proverim da li je Ćuruvija ubijen
Dnevnik 05.07.2017
BEOGRAD: Suđenje optuženima za ubistvo novinara i vlasnika Dnevnog telegrafa i Evropljanina Slavka Ćuruvije nastavljeno je u Specijalnom sudu davanjem iskaza svedoka novinara Vladana Dinića, koji se prvi našao ne mestu ubistva. Dinić je rekao sudu… »
Dinić: Imao sam nesreću da prvi vidim ubijenog Ćuruviju
Danas 05.07.2017
Imao sam tu nesreću da prvi vidim ubijenog Slavka Ćuruviju, ležao je licem prema betonu u prolazu zgrade, krv se razlivala, rekao je danas vlasnik lista Svedok Vladan Dinić, svedočeći u Specijalnom sudu na suđenju za ubistvo vlasnika i urednika… »
Vesti dana »
BLOG Veličanstven skup na Slaviji, incident ispred Skupštine, Nišlije šetnjom završile protest
N1 Info pre 6 minutajoš 54 povezane
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 7 minutajoš 9 povezanih
Svetla i petnaest minuta tišine: Veliki studentski protest u Beogradu
BBC News pre 43 minutajoš 19 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 9 satijoš 2 povezane
Napredak slavi Bastajića, pobeda protiv Spartaka za kraj godine
Sport klub pre 1 satjoš 20 povezanih