Povezane vesti

Mladić se utopio kod Banoštora, devojka spasena

Mladić se utopio kod Banoštora, devojka spasena

Radio 021 07.07.2017
Dvadesetšestogodišnji mladić iz Čerevića utopio se u četvrtak uveče na divljoj plaži kod Banoštora, pokušavajući da stigne do obližnjeg peščanog ostrva. Kako saznaje 021, Kosta S. i njegova devojka krenuli su da prelaze do spruda, ali je… »
DNEVNIK NA LICU MESTA: Mladić se utopio, devojka spasena

DNEVNIK NA LICU MESTA: Mladić se utopio, devojka spasena

Dnevnik 07.07.2017
BANOŠTOR: Mladić Kosta Stevanović (26) iz Čerevića, kod Beočina, utopio se u Dunavu u četvrtak oko 19 časova na divljoj plaži koja se nalazi između Banoštora i Čerevića. Kako smo saznali Stevanović je bio neplivač, a kobnog dana je s… »
Utopio se mladić: Držao sam ga za ruku, ali nestade u prokletom Dunavu

Utopio se mladić: Držao sam ga za ruku, ali nestade u prokletom Dunavu

Večernje novosti 07.07.2017
U selu Banoštoru kod Beočina udavio se dvadesetšestogodišnji Kosta Stevanović iz Čerevića. Dragan Olujić spasao Ljubicu Vujatović kojom je Kosta trebalo da se oženi. BEZ razmišljanja sam skočio u vodu kada sam čuo povike: "Upomoć… »
Tragedija na Dunavu: Mladić se utopio, kupači spasli devojku

Tragedija na Dunavu: Mladić se utopio, kupači spasli devojku

Blic 07.07.2017
Kosta Stevanović, star 26 godina, iz Čerevića utopio se juče popodne u Dunavu kod Banoštora u delu naselja zvanom Potoranj u opštini Beočin. Iz izvora bliskih istrazi, saznajemo da je Kosta bio neplivač te da je sa devojkom probao da sa kamenog… »
Tragedija na Dunavu

Tragedija na Dunavu

Mondo 07.07.2017
U Dunavu kod Banoštora u opštini Beočin, utopio se mladić starosti oko 25 godina iz obližnjeg Čerevića, javljaju beogradski mediji. Foto: Mondo/ Goran Sivački On je, pišu "Novosti", u rečnim dubinama nestao u četvrtak u popodnevnim satima, dok… »
Tragedija na Dunavu: Mladić se udavio, devojka se spasila

Tragedija na Dunavu: Mladić se udavio, devojka se spasila

Vesti online 07.07.2017
Mladić K. S. (26) utopio se u Dunavu u četvrtak uveče na divljoj plaži Mali Sviloš, koja se nalazi između Banoštora i Čerevića u opštini Beočin. Kako saznajemo, mladić iz obližnjeg Čerevića, pokušao je da pomogne svojoj devojci koja je… »
Mladić se utopio naočigled devojke, ona uspela da se spasi

Mladić se utopio naočigled devojke, ona uspela da se spasi

Press 07.07.2017
U Dunavu kod Banoštora u opštini Beočin, utopio se mladić starosti oko 25 godina iz obližnjeg Čerevića. On je, kako saznaju Novosti, u rečnim dubinama nestao u četvrtak u popodnevnim satima, dok je devojka koja je bila sa njim, srećom uspela da… »

Vesti dana »