Povezane vesti
Od Pokrajine novac za navodnjavanje nova 642 hektara
Dnevnik 07.07.2017
Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević, uručio je danas 169 ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva na osnovu konkursa namenjenog navodnjavanju i izgradnji eksploatacionih bunara… »
Za navodnjavanje 85 miliona dinara
Moj Novi Sad 07.07.2017
Danas je uručeno 169 ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva na osnovu konkursa za dodelu sredstava za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2017. godini. Pokrajinski sekretar za… »
Za navodnjavanje 85 miliona dinara
RTV 07.07.2017
NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević, uručio je danas 169 ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva na osnovu konkursa za dodelu sredstava za navodnjavanje i izgradnju… »
Vesti dana »

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 19 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 24 minutajoš 42 povezane