Povezane vesti

Partizan silno želeo Marka Petkovića, evo zašto nije otišao u Humsku

Partizan silno želeo Marka Petkovića, evo zašto nije otišao u Humsku

Sportske.net 11.07.2017
Bilo je raznih priča, a Petković tvrdi da je sve zapravo bilo ''vrlo prosto''. Marko Petković je ovog leta iz Crvene zvezde prešao u ''bratski'' Spartak iz Moskve, ali posle četiri godine provedene na Marakani, teško mu je da se rastane od voljenog… »
Doskorašnji kapiten Zvezde ispričao zašto je odbio Partizan

Doskorašnji kapiten Zvezde ispričao zašto je odbio Partizan

Vesti online 11.07.2017
Marko Petković je posle četiri godine napustio Zvezdu i otišao u moskovski Spartak. On se vratio na "Marakanu" da se pozdravi sa doskorašnjim saigračima. - Iskreno, već mi je isticao ugovor i znao sam da ću otići, trudio sam se da svaki trenutak… »
Crveno-beli se oprostili od kapitena Petković: Srce me vuklo u Zvezdu, voleo bih da se vratim /video/

Crveno-beli se oprostili od kapitena Petković: Srce me vuklo u Zvezdu, voleo bih da se vratim /video/

Sportal blic 11.07.2017
Crvena zvezda se oprostila od kapitena Marka Petkovića. Desni bek karijeru nastavlja u moskovskom Spartaku, a sa stadiona "Rajko Mitić" otišao je sa dve šampionske titule. Zobacz na Youtube Marko Petković će imati priliku da u novom klubu zaigra u… »
Marko Petković: Zašto ne voli kamere i kako je svojim komentarima uplašio jednog navijača? (video)

Marko Petković: Zašto ne voli kamere i kako je svojim komentarima uplašio jednog navijača? (video)

Hot sport 11.07.2017
U najnovijoj epizodi ‘Zvezda TV’ gost je bio Marko Petković, doskorašnji desni bek crveno-belih, koji će karijeru nastaviti u ‘bratskom’ Spartaku iz Moskve. Marko Petković u Crvenoj zvezdi proveo je četiri sezone, odigrao 105 utakmica… »

Vesti dana »