Povezane vesti
Hrvati uvereni da će papa Stepinca proglasiti svecem 2018.
Sputnik 14.07.2017
Jednogodišnji rad Mešovite komisije SPC i Hrvatske biskupske konferencije (HBK), koja je razmatrala lik i delo hrvatskog biskupa Alojzija Stepinca rezultirao je zaključkom da su se crkveni velikodostojnici i eksperti saglasili da se ne slažu da li on… »
Hrvati uvereni da će papa Stepinca proglasiti svecem 2018.
Večernje novosti 14.07.2017
Iako nije bilo napretka u dijalogu sa SPC, Hrvatska biskupska konferencija smatra da će sada, kada je lopta ponovo u dvorištu Vatikana, Sveta stolica doneti odluku u njihovu korist. Jednogodišnji rad Mešovite komisije SPC i HBK, koja je razmatrala lik i… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 48 minutajoš 44 povezane
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 23 minutajoš 9 povezanih
Uživo: "Kad Amerika cveta, cveta ceo svet, a kad mi propadamo, svi nas pratite"! Tramp drži govor: Ledeno u Davosu, ali ne od zime
Blic pre 38 minutajoš 42 povezane
(Video uživo) "Evropljani, da nije bilo nas, svi biste pričali nemački" Tramp drži govor u Davosu, EU ne veruje šta čuje: Traži hitne pregovore, otkrio šta je plan za Grenland
Blic pre 18 minutajoš 23 povezane
Mali: Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS
RTS pre 13 minutajoš 20 povezanih