Rekonstrukcija pruge bgd-Bar:Voz može i 120 na sat

Završena obnova još 35 kilometara pruge od Resnika do Vreoca

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Prvi deo Barske pruge od Resnika do Vreoca, koji se finansira iz ruskog kredita, danas pušten u saobraćaj. Zorana Mihajlović: Dužina putovanja duplo kraća
PRVI obnovljeni deo barske pruge, od Resnika do Vreoca, danas je pušten u saobraćaj. Voz su sa Glavne železničke stanice ispratili Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ambasador Rusije... »

Rekonstrukcija pruge bgd-Bar:Voz može i 120 na sat

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj.
Brzina vozova na toj deonici povećana je do 120 km na sat. U krivinama vozovi mogu da idu 90 km na sat, tako da je sada prosečna brzina oko 100 km na sat. Resnik - Vreoci su prva faza ukupnih radova na obnovi deonice Resnik -... »

Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Završetak kompletne deonice Resnik - Valjevo je planiran za polovinu novembra
Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj, a voz je ispratila sa Glavne železničke stanice Beograd potpredsednica vlade i... »

Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca
Završena je rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara i ta deonica je zvanično puštena u saobraćaj. Voz je sa Glavne železničke stanice Beograd ispratila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Vozovi na toj deonici sada mogu da saobraćaju brzinom do 120 kilometara na sat. Puštanju deonice u saobraćaj prisustvovao je i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Resnik - Vreoci su prva faza ukupnih radova na obnovi... »

Modernizovan deo barske pruge

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Modernizovan deo barske pruge
BEOGRAD - Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj, a voz je ispratila sa Glavne železničke stanice Beograd potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Vozovi sada mogu da saobraćaju na toj deonici brzinom do 120 kilometara na satu. Puštanju te deonice u saobraćaj je prisustvovao i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Resnik - Vreoci su prva faza ukupnih radova na... »

Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj, a voz je ispratila sa Glavne železničke stanice Beograd potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Puštanju te deonice u saobraćaj je prisustvovao i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Resnik -– Vreoci su prva faza ukupnih radova na obnovi deonice Resnik -– Valjevo dužine 77 kilometara, koja je deo Aneksa 4.1... »
©2017 Netmark d.o.o.