Povezane vesti
Krstičević ostaje ministar odbrane Hrvatske
Al Jazeera 24.07.2017
Zahvalio se pripadnicima Oružanih snaga, koji su, zajedno s ostalim gasiteljima, obavili ogroman posao u odbrani od katastrofalnog požara. Damir Krstičević objavio je u ponedjeljak kako je odlučio da će i dalje nastaviti obnašati dužnosti… »
Ipak se predomislio: Damir Krstičević ostaje ministar odbrane Hrvatske
Večernje novosti 24.07.2017
Hrvatski zvaničnik želi istovremeno i da demantuje postojanje bilo kakvkih drugih skrivenih razloga ili motiva. Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević povukao je ostavku i ostaje na toj funkciji nakon, kako je naveo, brojnih razgovora sa… »
Hrvatski ministar odbrane ipak odustao od ostavke
RTS 24.07.2017
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević povukao je ostavku i ostaje na toj funkciji. Odlučio je da povuče ostavku posle, kako je naveo, brojnih razgovora sa predsednikom vlade Andrejem Plenkovićem, koji mu je sve vreme pružao bezrezervnu… »
Krstičević saopštio da ostaje ministar odbrane
Novi magazin 24.07.2017
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević izjavio je danas da ostaje na toj funkciji, iako je u jeku požara u Dalmaciji podneo ostavku. "Posle brojnih razgovora s predsednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio sam da ću i dalje nastaviti da… »
Predomislio se - ostaje hrvatski ministar odbrane
Mondo 24.07.2017
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević izjavio je danas da ostaje na toj funkciji, iako je u jeku požara u Dalmaciji podneo ostavku. Foto: youtube/screenshot "Posle brojnih razgovora s predsednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio sam da ću i… »
Krstičević, ipak, ostaje ministar odbrane Hrvatske
Danas 24.07.2017
Potpredsednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević saopštio je da je nakon brojnih razgovora s predsednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, odlučio da i dalje obavlja dužnosti ministra obrane. "Javnosti su poznati razlozi zbog kojih sam ponudio… »
Krstičević ostaje ministar odbrane Hrvatske
N1 Info 24.07.2017
Damir Krstičević objavio je da je, nakon brojnih razgovora s predsednikom hrvatske vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio da će i dalje nastaviti da obavlja dužnosti potpredsednika Vlade i ministra odbrane. “Nakon brojnih razgovora s predsednikom… »
Krstičević ostaje ministar odbrane: Odlučio sam da ostanem posle brojnih razgovora s premijerom... njemu sam posebno…
Kurir 24.07.2017
Ministarstvo odbrane Republike Hrvatske (MORH) poslalo je saopštenje u kojem prenose izjavu potpredsednika Vlade i ministra odbrane Damira Krstičevića, koji ipak odustaje od ostavke. Podsetimo, Krstičević je ponudio ostavku prošle nedelje posle… »
Vesti dana »
IDF: Jutros izveden još jedan talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Otac i sin u Kovinu teško povređeni kada je komšija pucao u njih, osumnjičeni uhapšen
RTV pre 51 minutajoš 16 povezanih