Povezane vesti
Adžić: Negde sam pročitao da je Sparta favorit, mislim da nije tako!
Sportski žurnal 25.07.2017
Fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je da ne misli da je Sparta favorit u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici za Ligu Evropa, kao i da veruje da će ove sezone imati znatno veću minutažu u crveno-belom dresu. – Ne bih ništa najavljivao… »
Adžić: "Sparta nije favorit"
Sportske.net 25.07.2017
Crvena zvezda u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv Sparte iz Praga, a momak koji je velika budućnost Crvene zvezde smatra da ekipa iz Češke nije favorit. Luka Adžić je ponovo opravdao poverenje šefa stručnog štaba, u… »
Luka Adžić: Spremno čekam svoje minute, mirniji sam na terenu nego na tribinama
Sportski žurnal 25.07.2017
Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedan od igrača koji s nestrpljenjem iščekuju da meč počne je i Luka Adžić. Ove sezone Luka je nastupio na dve utakmice, a protiv Radničkog na… »
Adžić puca od samopouzdanja: Sparta nije favorit!
Mondo 25.07.2017
Mladi fudbaler ne misli da je Zvezda u podređenom položaju za duel sa rivalom iz Češke i, takođe, ističe da očekuje veću minutažu u prvom timu nego prošle sezone. Govorio je Vladan Milojević da mu je kod izbora igrača za tim mnogo bitniji… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Tibet: Poginulo više od 50 ljudi, povređene desetine
N1 Info pre 16 minutajoš 22 povezane
Božić, a kao da je proleće! Danas temperatura do čak 16 stepeni, ali ovog datuma stiže snažno zahlađenje i sneg (mapa)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih