Povezane vesti
Povećava se maksimalna dozvoljena brzina na auto-putu?
Radio 021 26.07.2017
Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović rekla je da će predložiti svima u lancu bezbednosti u saobraćaju da se maksimalna brzina na auto-putevima u Srbiji poveća sa 120 na evropski standard od 130 km na sat. Ona je rekla da se puno ulaže u puteve i da je… »
Mihajlovićka traži još radnika i mašina na koridorima
Dnevnik 26.07.2017
BEOGRAD: Izgradnja južnog kraka Koridora 10 privodi se kraju, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da opomene ubrzavaju izvođače radova da poštuju rokove. "Mi smo na Koridoru 11 uputili izvođaču opomenu pred… »
Neimari da dodaju gas
Večernje novosti 26.07.2017
Osam kilometara duga deonica auto-puta od Srpske kuće do Levosoja na jugu Srbije gradi se već dve godine. Zorana Mihajlović zatražila da se radovi ubrzaju i završe do novembra. IZGRADNjA najjužnije deonice na Koridoru 10 u dužini od svega osam… »
Ministarka Mihajlović: Imamo moderne puteve, predložiću i veću dozvoljenu brzinu
Beta 26.07.2017
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović najavila je danas da će pokrenuti inicijativu da se poveća dozvoljena maksimalna brzina na autoputevima u Srbiji sa 120 na 130 km na sat, kako je to u drugim zemljama gde su… »
MINISTARKA PREDLAŽE: Na srpskim autoputevima uskoro i do 130 na sat?
Moj Novi Sad 26.07.2017
Srbija spremna da pređe na još jedan evropski standard. Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je danas prilikom obilaska deonice Srpska kuća-Levosoje da će predložiti svima u lancu bezbednosti u saobraćaju da se maksimalna brzina na… »
Mihajlović: Ubrzati radove na Koridoru 10
RTV 26.07.2017
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je danas kritikovala je danas izvođače radova na delu Koridora 10 od Srpske Kuće do Levosoja, u blizini Bujanovca, i zatražila da pojačaju radove kako bi ta deonica bila gotova… »
Kazne i opomene za izvođače radova na Koridoru 10 i 11
Radio 021 26.07.2017
Izgradnja južnog kraka Koridora 10 privodi se kraju, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da opomene ubrzavaju izvođače radova da poštuju rokove. "Mi smo na Koridoru 11 uputili izvođaču opomenu pred raskid… »
Vesti dana »
"Jaknu ću da nosim naredna tri dana", Vučić u Nišu: "Samo minut kasnije shvatio sam da su pečenica i pita sa sirom najbolji čajevi" koje smo probali (foto)
Blic pre 48 minutajoš 39 povezanih
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 48 minutajoš 53 povezane
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 53 minutajoš 33 povezane