Povezane vesti
Da je očekujemo u novoj sezoni Parova? Lukasova Branislava dala dve ispovesti o raskidu, osvanule njene GOLE FOTKE!
Svet & Skandal 26.07.2017
Intervjui Branislave Pašajlije jutros su obišli domaće medije. Bivša izabranica folk zvezde Ace Lukasa iz ko zna kojih pobuda pričala je o odnosu sa bivšim mužem i otkrila da se kaje zbog svega što je uradila: “Sve i da mi on oprosti, ja sebi… »
Bivša devojka Ace Lukasa progovorila: Neću sebi oprostiti nikad!
Svet plus 26.07.2017
Branislava Pašalija, prvi put nakon raskida sa Acom Lukasom otvorila je dušu i otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života. Iako su se zabavljali samo mesec dana, Branislava kaže da sebi nikada neće oprostiti vezu sa Acom Lukasom: "Žao mi je… »
Lukasova bivša: Osula paljbu po Lukasu nakon raskida
Vesti online 26.07.2017
Pre nekoliko dana Branislava Pašajlija i Aca Lukas stavili su tačku na svoju 23 dana dugu vezu. Prvi put nakon raskida, crnokosa Lozničanka je progovorila o svom odnosu sa popularnim pevačem, ali raskid nije htela da komentariše. - To ne bih… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 43 minutajoš 32 povezane

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane