Povezane vesti

Diskriminacija i zabrana: Lepa Brena otkrila koji period joj je bio najteži u karijeri!

Diskriminacija i zabrana: Lepa Brena otkrila koji period joj je bio najteži u karijeri!

Svet plus 27.07.2017
Lepa Brena jedna je od najvećih regionalnih zvezda čija karijera traje već 35 godina, ali i ona je imala teške periode. Tokom dugogodišnje karijere, Lepa Brena doživela je trenutke koje će pamtiti čitavog života. Iako nije imala loše trenutke, u… »
Lepa Brena progovorila o ratnim godinama: Devedesetih sam bila zabranjena, evo šta im je smetalo!

Lepa Brena progovorila o ratnim godinama: Devedesetih sam bila zabranjena, evo šta im je smetalo!

Kurir 27.07.2017
Folk zvezda Lepa Brena na javnoj sceni postoji 35 godina. Taj period obeležili su mnogi poslovni uspesi. Padova nije bilo, ali jeste trenutaka koji su mogli da joj donesu velike probleme u karijeri. Brena se prisetila vremena kada se u našoj zemlji… »
Brena progovorila o ratnim godinama: "Devedesetih sam bila zabranjena" a evo i zbog čega (video)

Brena progovorila o ratnim godinama: "Devedesetih sam bila zabranjena" a evo i zbog čega (video)

Blic 27.07.2017
Folk zvezda Lepa Brena na javnoj sceni postoji 35 godina. Taj period obeležili su poslovni, uglavnom uspesi. Padova nije bilo, ali jeste trenutaka koji su mogli da joj donesu velike probleme u karijeri. Početkom 90ih bila je zabranjena na mnogim mestima… »

Vesti dana »