Povezane vesti
"Zapad žmuri, a Balkan je i dalje bure baruta"
Vesti online 30.07.2017
Čini mi se da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan i dalje bure baruta, izjavio je bivši predednik Slovenije Milan Kučan u intervjuu podgoričkoj "Pobjedi". On je ocenio da insistiranjem na interesu kapitala, Evropa… »
Kučan: Zapadni Balkan je i dalje bure baruta
Večernje novosti 30.07.2017
Čini mi se da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan i dalje bure baruta, izjavio je bivši predednik Slovenije Milan Kučan. PODGORICA - Čini mi se da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan… »
Al Jazeera 30.07.2017
Bivši slovenski predsjednik smatra da je pored BiH, Kosovo danas glavna neuralgična tačka Balkana. Čini mi se da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan i dalje bure baruta, izjavio je bivši predsjednik Slovenije Milan… »
Kučan: Zapad zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan i dalje bure baruta
Kurir 30.07.2017
Bivši predsednik Slovenije Milan Kučan ocenio je danas da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan "i dalje bure baruta". Kučan je podgoričkoj Pobjedi" kazao da Evropa "insistiranjem na interesu kapitala, često zanemaruje… »
RTS 30.07.2017
Čini mi se da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan i dalje bure baruta, upozorava bivši predednik Slovenije Milan Kučan. Kučan je u intervjuu podgoričkoj Pobjedi ocenio da insistiranjem na interesu kapitala, Evropa… »
Milan Kučan: Zapadni Balkan je i dalje "bure baruta"
N1 Info 30.07.2017
Bivši predsednik Slovenije Milan Kučan ocenio je da Zapad nastavlja da zatvara oči pred činjenicom da je Zapadni Balkan "i dalje bure baruta". Kučan je podgoričkoj Pobjedi kazao da Evropa "insistiranjem na interesu kapitala, često zanemaruje… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana