Povezane vesti
Pirova pobeda i trijumfalan poraz
Politika 06.08.2017
Najlošija sprinterska sezona u poslednjih deset godina umanjuje vrednost Getlinovog trijumfa u finalu na 100 m, i uvećava težinu Boltovog poraza. London – Počasni krug atletskom stazom Olimpijskog stadiona u Londonu i 5. avgusta 2017. godine, kao i… »
Bolt: "Malo sam razočaran, ubio me start trke"
Sportske.net 06.08.2017
Najbolji sprinter svih vremena Jamajčanin Jusein Bolt rekao je da je malo razočaran što u svojoj poslednjoj trci na 100 metara nije uspeo da pobedi, ali je istakao i da novi svetski šampion Džastin Getlin nije zaslužio zvižduke. Bolt je sinoć… »
Bolt nakon poslednje trke: Malo sam razočaran
Hot sport 06.08.2017
Najbolji sprinter svih vremena Jamajčanin Jusein Bolt rekao je da je malo razočaran što u svojoj poslednjoj trci na 100 metara nije uspeo da pobedi, ali je istakao i da novi svetski šampion Džastin Getlin nije zaslužio zvižduke. – Teško je biti… »
Vesti dana »

Šta se to sinoć desilo u Odžacima i kako su „kralj obrva“ Branko Babić i tabloidi verni režimu pucnjavu iskoristili za huškanje na sukobe
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Troje poginulo u ruskom napadu dronovima na Kijev uoči pregovora o prekidu vatre
Danas pre 22 minutajoš 12 povezanih

Rat u svetoj zemlji se nastavlja! Likvidiran vođa Hamasa! U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Pojasu Gaze!
Kurir pre 22 minutajoš 10 povezanih

Danas oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, najviša dnevna do 20 stepeni Celzijusa
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih