Povezane vesti
Starac zaklao jedinca: Ubio sam sina, nisam hteo u starački dom!
Kurir 06.08.2017
Njegova je dužnost bila da brine o meni, a kad to nije hteo, ja sam mu presudio, rekao Radomir Ilić (79), koji je brutalno usmrtio sina Ljubisava (47) BEOGRAD - Rođeni sin hteo je da me vodi u starački dom protiv moje volje. Kad smo se vratili kući… »
Užas kod Obrenovca: Zaklao sina jer nije hteo da ide u starački dom?
Kurir 06.08.2017
Radomir Ilić (79) uhapšen zbog ubistva sina Ljubisava (47), kog je prvo udario sekirom u glavu, a onda ga preklao nožem OBRENOVAC - Radomir Ilić (79) iz sela Piroman kod Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da ubio sina Ljubisava (47) na spavanju, tako… »
Stravičan zločin u selu Piroman: Radomir je krvavih ruku banuo u komšijinu kuću, a iza njega je ostao jeziv prizor
Blic 05.08.2017
„Ubio sam sina! Zovi policiju“, bile su reči koje je izgovorio ne baš uzrujani Radomir Ilić (79) zvani Raja, iz sela Piroman kod Obrenovca, kada je krvavih ruku preksinoć ušao u kuću prvog komšije. Iako u prvom trenutku nije verovao da je… »
Vesti dana »
Studenti: Blokada Filozofskog fakulteta u Beogradu je nestranačkog karaktera
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Sednica Skupštine Novog Sada: Građani pokušavaju da uđu u Skupštinu, uskoro počinje glasanje (FOTO, VIDEO)
Danas pre 30 minutajoš 32 povezane
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 55 minutajoš 20 povezanih
Danas: Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji, nema povređenih
Radio sto plus pre 2 satajoš 9 povezanih
Ko je Marko Jovanović, novi trener Partizana: „Svačiji pomoćnik“ bez licence koji je preuzeo crno-bele
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih