Povezane vesti
Novi požar u Dubaiju, nema povređenih
Novi magazin 07.08.2017
Novi požar buknuo je danas u hotelu u marini u Dubaiju i evakuisani su svi gosti, ali su vatrogasci brzo stavili vatru pod kontrolu. U saopštenju hotela Džumeira Bič (Jumeirah Beać) objavljenom na Tviteru se navodi da je "požar brzo stavljen pod… »
Goreo još jedan soliter u Dubaiju, treći u nedelju dana
Radio 021 07.08.2017
Požar manjih razmera izbio je danas u jednom hotelu u Dubaiju, a to je treći takav požar u turističkom i trgovačkom središtu Ujedinenih Arapskih Emirata za manje od nedelju dana. Gosti i osoblje su evakuisani, vatra je brzo ugašena, a podataka o… »
(Video, foto) treća vatrena stihija pogodila dubai: Svi gosti hotela na vreme evakuisani!
Kurir 07.08.2017
U jednom hotelu u Dubaiju danas je izbio požar manjih razmera, zbog čega su gosti i osoblje evakuisani, a to je treći takav požar u turističkom i trgovinskom središtu Ujedinjenih Arapskih Emirata za manje od nedelju dana. Požar je brzo ugašen, a… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture
Insajder pre 33 minutajoš 41 povezana
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Vučić pozvao Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu na razgovore o studentskim zahtevima
Beta pre 45 minutajoš 20 povezanih