Stiže naoblačenje, ali i nepogode

Stiže naoblačenje, ali i nepogode

Prva subota, 12. avgust 2017.
Danas se predviđa naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će od sredine dana zahvatiti severne i zapadne, a do kraja dana i ostale delove zemlje.
Najniža temperatura kretaće se od 15 do 22, najviša od 28 na severozapadu do 36 stepeni Celzijusa na jugoistoku, saopštio je RHMZ. U Beogradu će pre podne bit pretežno sunčano, posle podne naoblačenje, uveče i u toku noći sa... »

Naoblačenje sa kišom i pad temperature

iKragujevac subota, 12. avgust 2017.
U Kragujevcu će pre podne bit pretežno sunčano, posle podne naoblačenje, uveče i u toku noći sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 22, najviša 30 stepeni. Zadržava se period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika, a najizraženije tegobe mogu osetiti osobe sa respiratornim... »

Danas naoblačenje s kišom i pad temperature

Glas Zapadne Srbije subota, 12. avgust 2017.
U Srbiji se danas očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će od sredine dana zahvatiti severne i zapadne, a do kraja dana i ostale krajeve zemlje, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Najniža temperatura kretaće se od 15 do 22, najviša od 28 na severozapadu do 36 stepeni... »
©2017 Netmark d.o.o.