Povezane vesti

Nezapamćeno nevreme pogodilo Dubrovnik, ljudi bežali s plaže, izdato hitno upozorenje za Srbiju! (video)

BK TV subota, 12. avgust 2017.
Nad Dubrovnikom i okolinom se u popodnevnim satima zacrnelo nebo, a pojavila se i pijavica, javlja hrvatski portal Index.hr. Tamni, olujni oblaci rasterali su brojne turiste sa plaža, a vetar je divljao morem zbog čega su brodovi bili prisiljeni da se sakriju u uvale, mada ih je i tamo nosio vetar.... »

Olujni oblaci i pijavica nad Dubrovnikom

Vesti online subota, 12. avgust 2017.
Nad Dubrovnikom i okolinom se u popodnevnim satima zacrnelo nebo, a pojavila se i pijavica, javlja hrvatski portal Index.hr.
Tamni, olujni oblaci rasterali su brojne turiste sa plaža, a vetar je divljao morem zbog čega su brodovi bili prisiljeni da se sakriju u uvale, mada ih je i tamo nosio vetar. Nakon pola sata, nevreme se... »

Pijavica protutnjala kroz Hrvatsku

Alo subota, 12. avgust 2017.
Alo: Pijavica protutnjala kroz Hrvatsku
Nakon dužeg perioda izrazito vrućeg vremena, Hrvatsku je zahvatio talas osveženja. Jutros je stanovnike na Pelješcu iznenadio prizor pijavice na moru, a oluja je oterala kupače u Dubrovniku.
Dok cela Dalmacija željno iščekuje pravu kišu koja bi natopila suvu zemlju, stanovnici i turisti u Orebiću su jutros oko 9 sati ugledali pijavicu koja se spustila kod ostrvca Stupe, prenosi Index.hr. Ona se, tokom popodnevnih... »

Olujni oblaci i pijavica rasterali turiste iz Dubrovnika

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: Olujni oblaci i pijavica rasterali turiste iz Dubrovnika
Dubrovnik -- Nad Dubrovnikom i okolinom se u popodnevnim satima zacrnelo nebo, a pojavila se i pijavica, javlja hrvatski portal Index.hr.
Tamni, olujni oblaci rasterali su brojne turiste sa plaža, a vetar je divljao morem zbog čega su brodovi bili prisiljeni da se sakriju u uvale, mada ih je i tamo nosio vetar. Nakon pola sata, nevreme se... »

Bliži se nevreme: Pijavice u Hrvatskoj! Video

Mondo subota, 12. avgust 2017.
Nakon dužeg perioda izrazito vrućeg vremena, Hrvatsku je zahvatio talas osveženja.
Foto: Printscreen/Facebook Stanovnike Orebića na poluostrvu Pelješac jutros je iznenadio prizor pijavice na moru, javljaju hrvatski mediji. RHMZ: Jako nevreme stiže u Srbiju Dok cela Dalmacija željno iščekuje pravu kišu koja bi... »

Očekivali kišu, a dobili nešto mnogo gore (video)

BK TV subota, 12. avgust 2017.
Ovo je morao da snimi. Jezivi prizor pijavice iznenadio je jutros stanovnike Orebića na poluostrvu Pelješcu u Hrvatskoj. Dok cela Dalmacija željno iščekuje pravu kišu koja bi natopila suvu zemlju, stanovnici i turisti u Orebiću su jutros oko 9 sati ugledali pijavicu koja se spustila kod ostrvca... »

Pijavica na moru u Hrvatskoj

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: Pijavica na moru u Hrvatskoj
Zagreb -- Nakon dužeg perioda izrazito vrućeg vremena, Hrvatsku je zahvatio talas osveženja, javljaju hrvatski mediji.
Jutros je stanovnike Orebića na poluostrvu Pelješcu iznenadio prizor pijavice na moru. Dok cela Dalmacija Ĺľeljno iščekuje pravu kišu koja bi natopila suvu zemlju, stanovnici i turisti u Orebiću su jutros oko 9 sati ugledali... »

Hrvatska: Pijavica kod Pelješca

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Hrvatska: Pijavica kod Pelješca
PELJEŠAC - Nakon dužeg perioda izrazito vrućeg vremena, Hrvatsku je zahvatio talas osveženja, a jutros je stanovnike Orebića na poluostrvu Pelješcu iznenadio prizor pijavice na moru, javljaju hrvatski mediji.
Dok cela Dalmacija žželjno iščekuje pravu kišu koja bi natopila suvu zemlju, stanovnici i turisti u Orebiću su jutros oko 9 sati ugledali pijavicu koja se spustila kod ostrvca Stupe, prenosi Index.hr. Velika suša je pogodila... »

Nevreme u Hrvatskoj: Pijavica kod Pelješca

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Nakon dužeg perioda izrazito vrućeg vremena, Hrvatsku je zahvatio talas osveženja, a jutros je stanovnike Orebića na poluostrvu Pelješcu iznenadio prizor pijavice na moru
Nakon dužeg perioda izrazito vrućeg vremena, Hrvatsku je zahvatio talas osveženja, a jutros je stanovnike Orebića na poluostrvu Pelješcu iznenadio prizor pijavice na moru, javljaju hrvatski mediji. Dok cela Dalmacija željno... »
©2017 Netmark d.o.o.