Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih

Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih

Prva nedelja, 13. avgust 2017.
Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros na autoputu Niš-Beograd, kod naplatne rampe Vrčin.
U udesu su učestvovali autobus i nekoliko putničkih automobila, javlja RTS. Hitna pomoć prevezla je četiri osobe u beogradski Urgentni centar. Prema rečima dežurnog lekara Ivana Stojmirova, četiri dovezene osobe su na... »

Nova saobraćajna nesreća kod Vrčina, poginula jedna osoba

N1 Info nedelja, 13. avgust 2017.
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na autoputu, dva kilometra posle naplatne stanice Vrčin, u smeru od Beograda ka Nišu. Jedna osoba je poginula jutros takođe u blizini Vrčina. Od početka godine na putevima u Srbiji 325 osoba je poginulo, a prema policijskoj statistici, zabeleženo je 21.500 saobraćajnih nezgoda.
Izvor: N1 U nesreći, koja se dogodila oko 14 sati, učestvovala su tri vozila. MUP je potvrdio da je jedna osoba poginula, dok su dve osobe teže povredene, a tri lakše. Saobraćaj je u međuvremenu normalizovan, saopštili su Putevi... »

Devojka uhapšena zbog udesa kod Vrčina, u nesreći učestvovalo i vozilo iz Novog Sada

Radio 021 nedelja, 13. avgust 2017.
Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno u udesu više vozila koji se u nedelju oko 14 časova dogodio na autoputu Beograd-Niš, kod bivše naplatne rampe Bubanj potok.
Devojci koja je upravljala vozilom određeno je policijsko zadržavanje. U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu. U... »

Normalizovan saobraćaj na autoputu kod Vrčina

Studio B nedelja, 13. avgust 2017.
Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Vrčin, normalizovan je, pošto je policija obavila uviđaj na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život.Uhapšena ćerka koja je upravljala opelom, stradala majka
Do nesreće je došlo oko 14 sati, na autoputu Beograd – Niš, u smeru ka Nišu. To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda. Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, ka naplatnoj rampi se formirala... »

Uhapšena devojka zbog saobraćajne nesreće kod Vrčina

N1 Info nedelja, 13. avgust 2017.
Devojci koja je upravljala vozilom holandske registracije, a koje je danas učestvovalo u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, potvrđeno je za N1 u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.
Ona će u tom roku će biti saslušana u tužilaštvu. U nesreći je poginula njena majka, za koju se prvobitno pretpostavljalo da je upravljala vozilom. Uhapšena devojka ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske. Jedna osoba je... »

U teškoj nesreći kod Vrčina učestvovalo i vozilo novosadskih tablica

Moj Novi Sad nedelja, 13. avgust 2017.
Na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin dogodio se udes u kome je učestvovalo više vozila. Prema prvim informacijama jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno Kako "Novosti" nezvanično saznaju vozilo holandskih registarskih oznaka je, iz za sada neutvrđenih razloga, probilo bankinu i... »

Teška nesreća: Sudario se autobus, ima mrtvih!

iKragujevac nedelja, 13. avgust 2017.
Jedna osoba je poginula, a više je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na autoputu Niš-Beograd kod Begaljičkog brda.
Jedna osoba je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5 časova dogodila na autoputu Niš-Beograd kod Begaljičkog brda. U udesu su učestvovali turistički autobus, kombi i četiri putnička automobila. Hitna pomoć... »

Teška saobraćajna nesreća kod Vrčina, poginula jedna osoba

N1 Info nedelja, 13. avgust 2017.
U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Vrčina jutros oko 5 sati poginula je jedna osoba, a četvoro je povređeno.
U udesu su učestvovali autobus i pet putničkih automobila, a deonica autoputa ka Beogradu zbog uviđaja bila je zatvorena za saobraćaj, javio je RTS. Putevi Srbije saopštili su da je saobraćaj na autoputu normalizovan. Hitna pomoć... »
©2017 Netmark d.o.o.