Повезане вести

Комисија потврдила, Ивана је скочила за злато!

Комисија потврдила, Ивана је скочила за злато!

Спортске.нет 14.08.2017
Колико је, заправо, скочила Ивана? 7,04 или можда преко 7,05? Српска атлетичарка Ивана Шпановић није стигла до медаље на Светском првенству у Лондону у дисциплини скок у даљ, пошто је са скоком 6,96 заузела тек 4. место… »
Жалба суду у Лозани због Шпановићеве

Жалба суду у Лозани због Шпановићеве

РТВ 14.08.2017
БЕОГРАД - Атлетски савез Србије поднеће жалбу Спортском суду за арбитражу у Лозани (ЦАС) после наступа Иване Шпановић у скоку у даљ на Светском првенству у Лондону. Први човек АСС Веселин Јевросимовић поручио је да је судијска… »
Ивана Шпановић стигла у Београд: Не осећам се много лоше због свега, последњим скоком сам рекла све и злато ће бити моје кад…

Ивана Шпановић стигла у Београд: Не осећам се много лоше због свега, последњим скоком сам рекла све и злато ће бити моје кад…

Пресс 14.08.2017
Најбоља српска атлетичарка допутовала у Београд са Светског првенства и истакла да је она послала поруку свима својим скоком, али да је одлука судије била последња. Фото: Тањуг/АП, Телеграф.рс Златна атлетска краљица Србије… »
Ивана Шпановић: Припада ми светско злато и освојићу га сигурно! (видео)

Ивана Шпановић: Припада ми светско злато и освојићу га сигурно! (видео)

Спортски журнал 14.08.2017
- Кад се такмичење завршило, знала сам да сам урадила све што је било до мене, постигла ниво који сам најавила и нисам се толико узбудила. Судијина је последња, шта ја ту могу - рекла је Ивана Шпановић. Вратила се Ивана… »
Ивана стигла у Београд: Неправда ми је учињена, знам да ми злато припада

Ивана стигла у Београд: Неправда ми је учињена, знам да ми злато припада

Вечерње новости 14.08.2017
Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић вратила се у Србију после неправде коју је доживела на Светском првенству у Лондону. НА Аеродрому "Никола Тесла", касно синоћ, уз овације поздрављена је прва светска првакиња у… »
Шпановић у Београду: Знам да ми злато припада

Шпановић у Београду: Знам да ми злато припада

Ал Јазеера 14.08.2017
Најбоља атлетичарка Србије вратила се са СП-а у Лондону гдје је освојила четврто мјесто. Најбоља атлетичарка Србије Ивана Шпановић стигла је синоћ у Београд, дочекана је аплаузима на аеродрому Никола Тесла и поручила како јој… »
Ивана Шпановић: Заслужила сам злато

Ивана Шпановић: Заслужила сам злато

Спутник 14.08.2017
Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић дочекана је аплаузима на аеродрому „Никола Тесла“ и поручила је да јој је учињена велика неправда на првенству света и да је сигурна да ће освојити злато првом приликом. „Урадили смо… »
Шпановићева у Београду: Злато ми припада

Шпановићева у Београду: Злато ми припада

Политика 14.08.2017
Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић стигла је у Београд, дочекана је аплаузима на аеродрому Никола Тесла и поручила да јој је учињена велика неправда на првенству света и да је сигурна да ће освојити злато првом приликом… »
Шпановић: Не треба ми упитна златна медаља

Шпановић: Не треба ми упитна златна медаља

Мондо 14.08.2017
Најбоља српска атлетичарка по повратку из Лондона поновила да верује како ће се неком наредном приликом изборити за титулу. Одлуке судија и комисије не може да прихвати, већ само да пређе преко њих. Ивана Шпановић у недељу… »
Ивана стигла у Београд: Знам да ми медаља припада

Ивана стигла у Београд: Знам да ми медаља припада

Вести онлине 14.08.2017
Два дана након догађаја који ће остати упамћен за сва времена, због начина на који је Ивана Шпановић остала без медаље на Светском првенству у Лондону, српска атлетичарка Ивана Шпановић се вратила у Београд. На аеродрому "Никола… »
Аплаузи за ивану: Шпановићева стигла у Београд: Неправда, злато припада мени

Аплаузи за ивану: Шпановићева стигла у Београд: Неправда, злато припада мени

Спортал блиц 14.08.2017
Ивана Шпановић је била тако близу... На Светском првенству у Лондону, малер је спречио нашу атлетичарку да се попне на кров света. Ивана је стигла у Београд, а на аеродрому “Никола Тесла” дочекана је аплаузима. Фото: М. Илић /… »

Вести дана »