Povezane vesti
Kolarov posle prvog gola za Romu: Znao sam da golman ne može da stigne
Večernje novosti 21.08.2017
Živi zid je bio visok i očekivali su da ću šutirati preko njih. Na poslednjem koraku sam odlučio da šutiram po zemlji – rekao je srpski reprezentativac. Fudbaleri Rome pobedom u Bergamu protiv Atalante započeli su novu sezonu Serije A. Tri boda… »
Video Kolarov se već isplaćuje romi: Srbin doneo trijumf “vučici” na otvaranju Serije A
Večernje novosti 20.08.2017
Jedini gol na meču postigao je srpski fudbaler, koji je u svojoj prvoj utakmici u dresu Rome postigao gol iz slobodnog udarca sa oko 22 metra. Fudbaleri Rome pobedom su počeli novu sezonu u Seriji A, pošto su danas u gostima slavili protiv Atalante sa… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 3 satajoš 6 povezanih
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Početak dana u minusu, a onda temperatura i do 15 stepeni: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Telegraf pre 50 minutajoš 5 povezanih
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane