Povezane vesti
Ostin pljunuo u tanjir iz kojeg je jeo!
Sportske.net 30.08.2017
Ko bi rekao da će posle svega što mu se dogodilo u životu i činjenice da je karijeru oživeo u Srbiji pljunuti u tanjir iz kojeg je jeo. Amerikanac Ajzea Ostin veće neko vreme nastupa u Kini i očito zarađuje odličan novac pošto mu Srbija iz ove… »
Nezahvalni Ostin: Moje iskustvo iz Srbije? Sr**e!
Večernje novosti 30.08.2017
Mislite da je igranju u Evropi lepo. Da, možda prvih nekoliko nedelja. Posle toga, budite spremni da bežite", napisao je Amerikanac. Doskorašnji košarkaš FMP iz Železnika i nekada jedan od najvećih talenata u SAD Ajzea Ostin pokazao je koliko je… »
Amerikanac otišao iz Srbije i odmah je napljuvao...
Vesti online 30.08.2017
Doskorašnji košarkaš FMP Ajzea Ostin, karijeru je nastavio u Kini, a čim je otišao iz naše zemlje - napljuvao je. - Završio sam sa Evropom! Nikada više. Ostaću u Aziji, novac je sjajan, uvek na vreme, a sezona ne traje ubitačnih 10 meseci… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 33 povezane
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 5 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 45 minutajoš 22 povezane