Povezane vesti

Hruščov poručio ukrajincima: Hoćete Krim? Onda se vratite u Rusiju!

Hruščov poručio ukrajincima: Hoćete Krim? Onda se vratite u Rusiju!

Kurir 05.09.2017
Sergej Hruščov, sin Nikite Hruščova, nekadašnjeg generalnog sekretara SSSR-a, prokomentarisao je navode Kijeva da je Krim nezakonitim putem pripojen Rusiji, istakavši da je, kada je reč o nepovredivosti državnih granica, onda potrebno da se… »
Zašto je Nikita Hruščov predao Krim Ukrajini?

Zašto je Nikita Hruščov predao Krim Ukrajini?

Pravda 05.09.2017
Sin nekadašnjeg generalnog sekretara Sovjetskog Saveza Nikite Hruščova, Sergej rekao je da odluka njegovog oca da 1954. godine preda Krim Ukrajini, nije bila politički motivisana. Moj otac je Krim predao Ukrajini jer, ako pogledate kartu, jasno vam je… »
Konačno otkriveno: Zašto je Hruščov Ukrajini dao Krim

Konačno otkriveno: Zašto je Hruščov Ukrajini dao Krim

Blic 05.09.2017
Sergej Hruščov, sin nekadašnjeg sovjetskog lidera Nikite Hruščova, rekao je da je odluka da se Krim 1954. preda Ukrajini bila ekonomska odluka. - Moj otac je Ukrajini dao Krim zato što je on naslonjen na Ukrajinu. Kada su počeli da vode računa o… »
Zašto je Nikita Hruščov Ukrajini predao Krim?

Zašto je Nikita Hruščov Ukrajini predao Krim?

Radio 021 05.09.2017
Sin nekadašnjeg generalnog sekretara Sovjetskog Saveza Nikite Hruščova, Sergej rekao je da odluka njegovog oca da 1954. godine preda Krim Ukrajini, nije bila politički motivisana. "Moj otac je Krim predao Ukrajini jer, ako pogledate kartu, jasno vam… »
Otkrivena misterija: Zašto je Hruščov predao Ukrajini Krim?

Otkrivena misterija: Zašto je Hruščov predao Ukrajini Krim?

Večernje novosti 05.09.2017
Sin nekadašnjeg generalnog sekretara Sovjetskog Saveza Nikite Hruščova, Sergej rekao je da odluka njegovog oca da 1954. godine preda Krim Ukrajini, nije bila politički motivisana. Sin nekadašnjeg generalnog sekretara Sovjetskog Saveza Nikite… »

Vesti dana »