Povezane vesti

Pašalić čeka izveštaj tužilaštva o "slučaju Hercegovačke"

Pašalić čeka izveštaj tužilaštva o "slučaju Hercegovačke"

Danas 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da čeka da tužilaštvo i sudovi urade svoj posao u "slučaju Hercegovačka" i da će onda reagovati njegova institucija. Pašalić je, na pitanje novinara o tom slučaju, rekao da zaštitnik građana… »
Pašalić: Nije stigao izveštaj unutrašnje kontrole MUP-a o Savamali

Pašalić: Nije stigao izveštaj unutrašnje kontrole MUP-a o Savamali

Radio 021 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova o slučaju Savamala. - Mislim da još nismo primili izveštaj - rekao je Pašalić. On je dodao… »
Pašalić:Čekam da tužilaštvo i policija urade svoj posao u slučaju Savamala

Pašalić:Čekam da tužilaštvo i policija urade svoj posao u slučaju Savamala

Nova ekonomija 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da čeka da tužilaštvo i sudovi urade svoj posao u "slučaju Hercegovačka" i da će onda reagovati njegova institucija. Ombudsman je rekao da misli da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj… »
Pašalić: Zaštitnik nije dobio izveštaj unutrašnje kontrole MUP-a o Savamali

Pašalić: Zaštitnik nije dobio izveštaj unutrašnje kontrole MUP-a o Savamali

Blic 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova o slučaju Savamala. - Mislim da još nismo primili izveštaj - rekao je Pašalić novinarima u… »
Pašalić o slučaju Savamala: Mislim da nismo dobili izveštaj

Pašalić o slučaju Savamala: Mislim da nismo dobili izveštaj

N1 Info 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da čeka da tužilaštvo i sudovi urade svoj posao u "slučaju Hercegovačka" i da će onda reagovati njegova institucija. Ombudsman je rekao da misli da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj… »

Vesti dana »