Povezane vesti
Pašalić čeka izveštaj tužilaštva o "slučaju Hercegovačke"
Danas 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da čeka da tužilaštvo i sudovi urade svoj posao u "slučaju Hercegovačka" i da će onda reagovati njegova institucija. Pašalić je, na pitanje novinara o tom slučaju, rekao da zaštitnik građana još nije dobio… »
Pašalić: Nije stigao izveštaj unutrašnje kontrole MUP-a o Savamali
Radio 021 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova o slučaju Savamala. - Mislim da još nismo primili izveštaj - rekao je Pašalić. On je dodao da će… »
Pašalić:Čekam da tužilaštvo i policija urade svoj posao u slučaju Savamala
Nova ekonomija 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da čeka da tužilaštvo i sudovi urade svoj posao u "slučaju Hercegovačka" i da će onda reagovati njegova institucija. Ombudsman je rekao da misli da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj unutrašnje… »
Pašalić: Zaštitnik nije dobio izveštaj unutrašnje kontrole MUP-a o Savamali
Blic 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova o slučaju Savamala. - Mislim da još nismo primili izveštaj - rekao je Pašalić novinarima u Beogradu. On… »
Pašalić o slučaju Savamala: Mislim da nismo dobili izveštaj
N1 Info 08.09.2017
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da čeka da tužilaštvo i sudovi urade svoj posao u "slučaju Hercegovačka" i da će onda reagovati njegova institucija. Ombudsman je rekao da misli da njegova kancelarija još nije dobila izveštaj unutrašnje… »
Vesti dana »
Slučaj Zlatka Kokanovića: Suđenje odloženo, sakupljanje potpisa nastavljeno
Vreme pre 58 minutajoš 36 povezanih
Amerika potrošila 5,6 milijardi dolara za prva dva dana napada na Iran! Kongres zabrinut, SAD strahuju od iscrpljivanja vojnih zaliha!
Kurir pre 23 minutajoš 91 povezana
Pravovremenim reagovanjem osoblja sprečen požar u čačanskom Porodilištu
Ozon press pre 2 satajoš 26 povezanih
UNHCR: Više od 667.000 raseljenih u Libanu za samo nedelju dana usled izraelske ofanzive
Nedeljnik pre 2 satajoš 56 povezanih