Povezane vesti

Bile su to tri sekunde pakla, nisam znala gde se nalazim: Potresna ispovest Ivane o trenucima između života i smrti

Bile su to tri sekunde pakla, nisam znala gde se nalazim: Potresna ispovest Ivane o trenucima između života i smrti

Kurir 09.09.2017
BEOGRAD - Srećna sam što sam živa! Desila se velika tragedija, u velikom sam šoku i ne mogu da verujem šta sam preživela. Srđanu neka je laka zemlja, oprostila sam mu. Mrtav je i žao mi je. Ovo je iz bolesničke postelje na VMA za Kurir rekla… »
Ispovest glumice koju je ranio hirurg: Moliću se za Srđana dok sam živa

Ispovest glumice koju je ranio hirurg: Moliću se za Srđana dok sam živa

Večernje novosti 08.09.2017
Ivana Panzalović za “Novosti” prepričala noć kada joj je verenik pucao u glavu pa se ubio. Milimetri su me delili od trajnih oštećenja mozga. SRĐAN je bio veoma privržen partner i ništa nije ukazivalo na to da će uslediti ovakav kraj. Nikada… »
Ekskluzivna ispovest: Ranjena glumica o ljubavi sa hirurgom nasilnikom: Pucao mi je u glavu, ne verujem da sam živa

Ekskluzivna ispovest: Ranjena glumica o ljubavi sa hirurgom nasilnikom: Pucao mi je u glavu, ne verujem da sam živa

Blic 08.09.2017
Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro! Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali nisu mi ugrožene vitalne funkcije, rekla je juče za „Blic“ glumica Ivana Panzalović (30), samo nekoliko sati posle teškog napada verenika koji je… »

Vesti dana »