Povezane vesti

Prisetio se svega: Zoran Marjanović učesnicima ispričao sve detalje ubistva njegove supruge! (video)

Press sreda, 13. septembar 2017.
Njegova ispovest mnogima će naterati suze na oči.
Foto: Printscreen Zoran Marjanović povukao se iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima ''Zadruge'' i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se poverava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove supruge. Mića ga je... »

Zoran Marjanović otvorio dušu u zadruzi: Slušam ove ljude i njihove probleme, nisu svesni šta su prave muke!

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
Muž tragično preminule Jelene Krsmanović progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije. Zoran Marjanović je sa Lepim Mićom sinoć otišao u sobu, u kojoj su mogli nasamo na pričaju, a vrlo brzo je krenuo da mu se... »

"Slušam ove ljude i njihove probleme, nisu svesni šta su prave muke..." Zoran Marjanović u "Zadruzi" otvorio dušu o ubistvu supruge i povezivanju sa sektama

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Muž tragično preminule Jelene Krsmanović progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.
Zoran Marjanović je sa Lepim Mićom sinoć otišao u sobu, u kojoj su mogli nasamo na pričaju, a vrlo brzo je krenuo da mu se poverava. Ispričao je kako je ćerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena. - Ja i dete... »

Zadruga prisetio se svega: Zoran Marjanović učesnicima ispričao sve detalje ubistva njegove supruge! (video)

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Zoran Marjanović povukao se iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima ''Zadruge'' i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se poverava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove supruge
Zoran Marjanović povukao se iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima ''Zadruge'' i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se poverava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove... »
©2017 Netmark d.o.o.