Povezane vesti

Brnabić: Bitka za znanje se nastavlja, Šarčević: Opremićemo sve škole

Glas Zapadne Srbije sreda, 13. septembar 2017.
Čačak, Preljina - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, prisustvovala je danas, u Osnovnoj školi u Preljini, donaciji robota za programiranje u okviru akcije KODigranje. Reč je o donaciji za deset škola, među kojima su i dve na Kosovu i Metohiji. Svaka od škola dobila je po pet robota. KODigranje... »

Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
ČAČAK: Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila danas OŠ “Preljina“ u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru akcije... »

Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić uručila u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i s Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila danas Osnovnu školu “Preljina” u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru... »

Ana Brnabić uručila školama robotiće: Nastavićemo bitku za znanje

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Ana Brnabić uručila školama robotiće: Nastavićemo bitku za znanje
Premijerka Srbije Ana Brnabić je u poseti Čačku i opštini Lučani. U Čačku razgovara sa privrednicima, a prethodno je posetila Osnovnu školu "Preljina" gde je sa ministrom prosvete uručila robotiće u okviru akcije “Bitka za znanje”. Nastavićemo bitku za znanje, bez društvenog konsenzusa o tome mi ne možemo, kao društvo, da nastavimo dalje, poručila je premijerka.
Kodigranje je kampanja sa ciljem uvođenja osnova programiranja za učenike osnovnih škola. Akciju od početka godine aktivno podržava i premijerka Ana Brnabić. Robote su danas dobile čačanska Gimnazija, kao i osmoletke "Kralj... »

Brnabić uručila robotiće: Nastavlja se bitka za znanje

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Brnabić uručila robotiće: Nastavlja se bitka za znanje
ČAČAK - Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je danas u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila danas Osnovnu školu "Preljina" u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola iz tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru... »

Premijerka u Čačku Brnabić: Nastavlja se bitka za znjanje

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Predsednica vlade sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila Osnovnu školu "Preljina", gde je razgovarala sa nastavnicima iz osam škola iz tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole
ČAČAK - Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je danas u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje. Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom... »

Bitka za znanje: Brnabić deci uručila robote

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
Premijerka Ana Brnabić uručila je danas u Čačku robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije. Nastavlja se "bitka za znanje", kaže predsednica Vlade.
Foto: Tanjug/Rade Prelić Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, posetila danas Osnovnu školu "Preljina" u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za... »

Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je danas u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila Osnovnu školu “Preljina” u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru akcije... »
©2017 Netmark d.o.o.