Povezane vesti

Detalji ubistva mladog jagodinskog advokata: Ubica se krio ispred ulaza u zgradu, prijatelji mladog advokata u šoku!

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko 3 sata ispred zgrade u kojoj je stanovao u ulici Braće Dirak u Jagodini. Njega je ubica sačekao skriven ispred ulaza u zgradu i, kada je naišao, ispalio tri hica. Zbog velike količine krvi koja je ostala ispred zgrade gde se... »

Advokatska komora Srbije: Obustava rada advokatskih komora u petak zbog sahrane ubijenog pripravnika

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Upravni odbor Advokatske komore Srbije danas je na hitnoj sednici doneo odluku da se svim advokatskim komorama u sastavu Advokatske komore Srbije uputi preporuka za organizovanje jednodnevnog protesta obustavom rada u petak, 15. septembra, kada će biti sahranjen advokatski pripravnik Nemanja Stojanović, ubijen ispred svoje kuće u Jagodini.
Kako su naveli, advokatura Srbije tako ukazuje da su nedopustivi napadi na advokate, njihovo teško povređivanje i lišavanje života, i zato zahtevaju od nadležnih državnih organa hitno otkrivanje počinilaca svih napada na... »

Advokati: Obustava rada u petak zbog ubistva u Jagodini

Radio 021 sreda, 13. septembar 2017.
Advokatska komora Srbije oglasila se povodom ubistva advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića u Jagodini.
Upravni odbor Advokatske komore Srbije je na hitnoj sednici doneo odluku da se svim advokatskim komorama u sastavu Advokatske komore Srbije uputi preporuka za organizovanje jednodnevnog protesta obustavom rada u petak, 15.... »

Advokati: Protest zbog ubistva u Jagodini

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Advokati: Protest zbog ubistva u Jagodini
Advokatska komora Srbije se oglasila povodom ubistva advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića u Jagodini.
Upravni odbor Advokatske komore Srbije je na hitnoj sednici doneo odluku da se svim advokatskim komorama u sastavu Advokatske komore Srbije uputi preporuka za organizovanje jednodnevnog protesta obustavom rada u petak 15.... »

Upucan sa dva hica u glavu: Ubica se krio ispred ulaza u zgradu, prijatelji mladog advokata u šoku: Bio je odličan mladić, na početku karijere

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko 3 sata ispred zgrade u kojoj je stanovao u ulici Braće Dirak u Jagodini. Njega je ubica sačekao skriven ispred ulaza u zgradu i, kada je naišao, ispalio tri hica.
Zbog velike količine krvi koja je ostala ispred zgrade gde se dogodio zločin, predpostavlja se da je prvi hitac Nemanju pogodio u srce ili veći krvni sud. Nakon toga, hladnokrvni ubica, je sa dva hica u glavu, u kriminalnom... »

Ubijen advokatski pripravnik u Jagodini

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Ubijen advokatski pripravnik u Jagodini
Sa četiri hica iz pištolja ubijen Nemanja Stojanović koji je radio kao advokatski pripravnik u Jagodini u kancelariji svog oca.
Ubistvo se dogodilo rano jutros oko 2.45 ispred ulaza u zgradu u kojoj je Stojanović živeo u Ulici braće Dirak. Kako je za RTS potvrdio Nenad Necić, zamenik višeg javnog tužioca u Jagodini, policija je, nakon što je obaveštena od... »

(Foto) prve fotografije sa mesta zločina u Jagodini: Ubica je odavde pucao u mladog advokata Nemanju

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
1 / 6 Foto: Dragan Kadić JAGODINA - Mladi advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je noćas ispred zgrade u kojoj je živeo. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o sačekuši u kojoj je ubica ispalio 4 metka u Nemanju, sina uglednog jagodinskog advokata Miroslava Stojanovića.... »

Likvidacija u Jagodini: Mladi advokat upucan ispred svoje zgrade

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao.
Nemanja je sin poznatog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića i za sada se još ne zna šta bi mogao biti motiv ubistva. Mladog Stojanovića ubica je sačekao ispred ulaza i u njega ispalio više hitaca iz pištolja. Kako... »

U sačekuši ubijen sin jagodinskog advokata

Radio 021 sreda, 13. septembar 2017.
N.S. (26) ubijen je ispred zgrade u kojoj je živeo u Jagodini, izjavio je za Betu portparol Višeg javnog tužilaštva Nenad Necić.
On je ubijen u 2:45 časova sa četiri hica iz pištolja. Policija i dežurni tužilac su obavili uviđaj, a motivi i izvršioci još nisu poznati. Policiju je o slučaju obavestio stanar zgrade koji je čuo pucnje. Ubijeni je sin poznatog... »
©2017 Netmark d.o.o.