Rampa za dolazak kineskih kompanija u Evropu

Rampa za dolazak kineskih kompanija u Evropu

Politika sreda, 13. septembar 2017.
Francuske, nemačke i italijanske vlasti, u zajedničkom saopštenju, pozdravile predlog predsednika EK Žana-Kloda Junkera da se Kini ograniči preuzimanje evropskih kompanija u sektoru infrastrukture, visoko-tehnološke industrije i energetike
PARIZ – BERLIN - Vlasti Francuske, Nemačke i Italije su, u zajedničkom saopštenju, pozdravile današnji predlog predsednika Evropske komisije Žana-Kloda Junkera da se Kini ograniči preuzimanje evropskih kompanija u sektoru... »

EU "u glas": Kinezi nemaju šta da traže ovde

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
Vlasti Francuske, Nemačke i Italije su pozdravile predlog predsednika Evropske komisije Žana Kloda Junkera da se Kini ograniči preuzimanje evropskih kompanija.
Reč je o preuzimanjima u sektoru infrastrukture, visoko-tehnološke industrije i energetike. - Nemačka, Francuska i Italija pozdravljaju predloge Evropske komisije kao važan korak ka ravnopravnim uslovima za tržišnu utakmici u... »

U EU se udružili: Kinezi nemaju šta da traže ovde

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: U EU se udružili: Kinezi nemaju šta da traže ovde
Vlasti Francuske, Nemačke i Italije su pozdravile predlog predsednika Evropske komisije Žana-Kloda Junkera da se Kini ograniči preuzimanje evropskih kompanija.
Reč je o preuzimanjima u sektoru infrastrukture, visoko-tehnološke industrije i energetike. "Nemačka, Francuska i Italija pozdravljaju predloge Evropske komisije kao važan korak ka ravnopravnim uslovima za tržišnu utakmici u... »

Ograničiti kineske akvizicije

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Ograničiti kineske akvizicije
PARIZ/BERLIN - Vlasti Francuske, Nemačke i Italije su, u zajedničkom saopštenju, pozdravile današnji predlog predsednika Evropske komisije Žana-Kloda Junkera da se Kini ograniči preuzimanje evropskih kompanija u sektoru infrastrukture, visoko-tehnološke industrije i energetike.
"Nemačka, Francuska i Italija pozdravljaju predloge Evropske komisije kao važan korak ka ravnopravnim uslovima za tržišnu utakmici u Evropi", navodi se u saopštenju koje je objavilo nemačko Ministarstvo ekonomije. Zvanični Berlin... »
©2018 Netmark d.o.o.