Povezane vesti

Novosađanin optužen za ubistvo žene se ne seća da je to uradio

Novosađanin optužen za ubistvo žene se ne seća da je to uradio

Radio 021 14.09.2017
Suđenje Jovici Mitroviću (55) iz Novog Sada okrivljenom da je svoju nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov prošle godine prebio na smrt, počelo je juče u novosadskom Višem sudu. Jovica je optužen da je 12. novembra 2016. godine oko 22 časa u naselju… »
"Udarao sam je dok sam imao snage": Počelo suđenje Novosađaninu koji je nasmrt pretukao suprugu

"Udarao sam je dok sam imao snage": Počelo suđenje Novosađaninu koji je nasmrt pretukao suprugu

Telegraf 14.09.2017
Jovica je optužen da je 12. novembra 2016. godine oko 22 časa u naselju Kasapska ada pijan suprugu izudarao pesnicama i nogama. Suđenje Jovici Mitroviću (55) iz Novog Sada okrivljenom da je svoju nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov prošle godine prebio… »
Stravično nasilje u porodici: Ispovest komšija: "Voleo je da popije, ali niko nije mogao da poveruje da će joj glavu razbiti…

Stravično nasilje u porodici: Ispovest komšija: "Voleo je da popije, ali niko nije mogao da poveruje da će joj glavu razbiti…

Blic 14.09.2017
Miloš Kartalija (53) razbio je glavu kriglom svojoj supruzi Dragani R. K. (49) u noći između utorka i srede u njihovom stanu na Novom Beogradu. Dragana je operisana i nalazi se na intezivnoj nezi, a lekari na Urgentnom centru joj se i dalje bore za… »
Detalji užasa u Beogradu: Nasilnik pijan kriglom ženi razbio lobanju, a u sredu je izašao sa vma gde je bio zbog opijanja

Detalji užasa u Beogradu: Nasilnik pijan kriglom ženi razbio lobanju, a u sredu je izašao sa vma gde je bio zbog opijanja

Telegraf 14.09.2017
Nasilnik je uhapšen i tereti se za pokušaj ubistva. Miloš K. (53) juče je u stanu na Novom Beogradu pijan, pivskom kriglom razbio lobanju svojoj supruzi Dragani K. (49). Stravičan napad desio se oko dva sata iza ponoći, a nesrećna žena je u… »

Vesti dana »