Požar u školi u Maleziji, većina žrtava tinejdžeri

Požar u školi u Maleziji, većina žrtava tinejdžeri

Glas Amerike četvrtak, 14. septembar 2017.
U požaru u jednoj privatnoj islamskoj školi u malezijskoj prestonici Kuala Lumpur poginule su 23 osobe, većinom tinejdžeri. Vatrogasna služba saopštila je da je požar izbio na poslednjem spratu spavaonice, a da žrtve – 21 dečak od 13 do 17 godina i dva nastavnika- nisu mogli da pobegnu zato što je... »

Najmanje 24 osobe stradale u požaru u Maleziji

Politika četvrtak, 14. septembar 2017.
KUALA LUMPUR - Najmanje 24 osobe, među kojima najviše učenika, izgubile su život u požaru u islamskoj školi u prestonici Malezije Kuala Lumpuru. Vatrogascima je bilo potrebno više od sat vremena da ugase požar, a 22 žrtve su mladići starosti od 13 do 17 godina. Spaseno je 14 učenika i četiri... »

(Video, foto) horor u Kuala lumpuru: U vatrenoj stihiji život izgubila 22 učenika islamske škole!

Kurir četvrtak, 14. septembar 2017.
Dvadesetčetiri osobe, uglavnom tinejdžera, poginule su rano jutros u požaru koji je izbio u spavaonici islamske škole u predgrađu glavnog grada Malezije Kuala Lumpura, saopštili su zvaničnici. Vatrogasci su brzo stigli na mesto posle poziva za pomoć u 5.41 po lokalnom vremenu i trebao im je jedan... »

Učenici izgoreli dok su izučavali Kuran: Vatra progutala internat u Maleziji, 25 osoba poginulo (foto) (video)

Press četvrtak, 14. septembar 2017.
"Tahfiz" škole obično podučavaju učenike uzrasta između pet i 18 godina.
Foto: Tanjug Požar u islamskom internatu u Kuala Lumpuru ubio je najmanje 25 osoba, većinom učenika, a buknuo je u četvrtak rano ujutro u spavaonicama, objavili su zvaničnici. U požaru su umrla dva čuvara i 23 učenika. Sedam... »

Pakao u Kuala Lumpuru: Izgorela deca

Mondo četvrtak, 14. septembar 2017.
Dvadesetčetiri osobe, uglavnom tinejdžera, poginule su u požaru koji je izbio u spavaonici islamske škole u predgrađu glavnog grada Malezije Kuala Lumpura, saopštili su zvaničnici. U Indiji se prevrnuo čamac, 19 mrtvih.
Foto: youtube/screenshot Vatrogasci su brzo stigli na mesto posle poziva za pomoć u 5.41 po lokalnom vremenu i trebao im je jedan sat da ugase požar, koji je počeo na gornjem spratu dvospratne zgrade, rekao je šef policije Amar... »

Video: Deseci učenika stradali u požaru u školi u Maleziji

Al Jazeera četvrtak, 14. septembar 2017.
Najmanje 25 ljudi poginulo je požaru u vjerskoj školi, dok je sedam osoba prevezeno u bolnicu zbog povreda.
Najmanje 25 ljudi, većinom učenika, poginulo je u požaru koji je rano u četvrtak izbio u vjerskoj školi u Kuala Lumpuru, što je najsmrtonosniji požar u posljednjih nekoliko decenija u Maleziji. Požar u Darul Quran Ittifaqiyahu,... »

Požar u školi u Maleziji, 24 žrtve

RTS četvrtak, 14. septembar 2017.
RTS: Požar u školi u Maleziji, 24 žrtve
Najmanje 24 osobe, uglavnom tinejdžera, poginule su rano jutros u požaru koji je izbio u spavaonici islamske škole u predgrađu glavnog grada Malezije Kuala Lumpura, saopštili su zvaničnici.
"Vatrogasci su brzo stigli na mesto posle poziva za pomoć u 5.41 po lokalnom vremenu i trebao im je jedan sat da ugase požar, koji je počeo na gornjem spratu dvospratne zgrade", rekao je šef policije Amar Sing. Naveo je da je... »

U požaru u Maleziji stradale 24 osobe, najviše učenici

RTV četvrtak, 14. septembar 2017.
RTV: U požaru u Maleziji stradale 24 osobe, najviše učenici
KUALA LUMPUR - Najmanje 24 osobe, među kojima najviše učenika, izgubile su život u požaru u islamskoj školi u prestonici Malezije Kuala Lumpuru.
Vatrogascima je bilo potrebno više od sat vremena da ugase požar, a 22 žrtve su mladići starosti od 13 do 17 godina, navodi AP. Spaseno je 14 učenika i četiri profesora, dok se šest osoba nalazi u kritičnom stanju. Veruje se da... »

Stravičan požar u religijskoj školi, izgoreli učenici

Vesti online četvrtak, 14. septembar 2017.
Najmanje 24 učenika i učitelja stradalo je u velikom požaru koji je zahvatio religijsku školu u glavnom gradu Malezije, Kuala Lumpuru, prenosi BBC.
Požar je izbio u ranim jutarnjim časovima u školi koja se zove Tahfiz Darul Kuran Itifakijah. Pretpostavlja se da su učenici i njihovi učitelji stradali jer su ostali zarobljeni u prostorijama škole pošto su prozori zablokirani... »

Stravičan požar: U školi u Maleziji izgorelo 22 dece i dva nastavnika

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Dvadesetčetiri osobe, uglavnom tinejdžera, poginule su rano jutros u požaru koji je izbio u spavaonici islamske škole u predgrađu glavnog grada Malezije Kuala Lumpura, saopštili su zvaničnici.
Vatrogasci su brzo stigli na mesto posle poziva za pomoć u 5.41 po lokalnom vremenu i bilo im je potrebno jedan sat da ugase požar, koji je počeo na gornjem spratu dvospratne zgrade, rekao je šef policije Amar Sing. On je rekao... »

Požar u školi u Kuala Lumpuru, stradali učenici

N1 Info četvrtak, 14. septembar 2017.
Dvadesetčetiri osobe, uglavnom tinejdžera, poginule su rano jutros u požaru koji je izbio u spavaonici islamske škole u predgrađu glavnog grada Malezije Kuala Lumpura, saopštili su zvaničnici.
Vatrogasci su brzo stigli na mesto posle poziva za pomoć u 5.41 po lokalnom vremenu i trebalo im je jedan sat da ugase požar, koji je počeo na gornjem spratu dvospratne zgrade, rekao je šef policije Amar Sing. On je rekao da je... »

VIDEO: Požar u školi u Maleziji, stradalo najmanje 22 učenika

Radio 021 četvrtak, 14. septembar 2017.
Najmanje 24 učenika i učitelja stradalo je u velikom požaru koji je zahvatio religijsku školu u glavnom gradu Malezije, Kuala Lumpuru, prenosi BBC.
Požar je izbio u ranim jutarnjim časovima u školi Tahfiz Darul Kuran Itifakijah. Pretpostavlja se da su učenici i njihovi učitelji stradali jer su ostali zarobljeni u prostorijama škole pošto su prozori blokirani metalnim... »

Stravičan požar u Kuala Lumpuru, izgoreli učenici

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Stravičan požar u Kuala Lumpuru, izgoreli učenici
Kuala Lumpur -- Najmanje 24 učenika i učitelja stradalo je u velikom požaru koji je zahvatio religijsku školu u glavnom gradu Malezije, Kuala Lumpuru, prenosi BBC.
Požar je izbio u ranim jutarnjim časovima u školi koja se zove Tahfiz Darul Kuran Itifakijah. Pretpostavlja se da su učenici i njihovi učitelji stradali jer su ostali zarobljeni u prostorijama škole pošto su prozori zablokirani... »

Azijske berze: Ulagači oprezni, dolar pod pritiskom

Gde investirati  pre 1 sat  još 12 povezanih

Veselji: Prihvatili bismo Preševo u razmeni teritorija

Danas  pre 45 minuta  još 12 povezanih

Trener Denvera na srpskom: Nikola je naš najbolji igrač

Vesti online  pre 51 minut  još 16 povezanih

Još sutra moguć sneg, za vikend toplije

Radio 021  pre 1 sat  još 11 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.