Povezane vesti

(Kurir TV) Kokoškov pred finale: Sale i Srbija imaju više iskustva, energija nije ključni detalj

(Kurir TV) Kokoškov pred finale: Sale i Srbija imaju više iskustva, energija nije ključni detalj

Kurir 16.09.2017
Specijalni izveštač Kurira iz Istanbula - Božidar Manojlović "Saša je sigurno sa mnogo većim iskustvom u ovim situacijama. Sigurno da to uz harizmu koju ima može pomogne. Ovo je za mene prvo finale na Evrobasketu, ali imam isti pristup i pripreme… »
Kokoškov: Đorđević ne može da me prevari

Kokoškov: Đorđević ne može da me prevari

Vesti online 16.09.2017
Selektor slovenačke košarkaške reprezentacije Srbin Igor Kokoškov poručio je da kolega sa klupe Srbije Aleksandar Ðorđević rečima da je Slovenija favorit želi da "zamaskira" situaciju, ali da ne može da ga "prevari" uoči finala prvenstva… »
Daj da pregazimo ove Slovence: Kokoškov zna šta je Sale Đorđević rekao igračima u svlačionici (video)

Daj da pregazimo ove Slovence: Kokoškov zna šta je Sale Đorđević rekao igračima u svlačionici (video)

Telegraf 16.09.2017
Nikad više Srba u finalu Evropskog prvenstva *Srbija i Slovenija će prirediti spektakl u Istanbulu u nedelju od 20.30. "Zmajčeki" su ispisali istoriju sa mozgom iz Srbije na klupi. Igor Kokoškov je taj junak Slovenaca, i najavio je maksimalno… »

Vesti dana »