Povezane vesti
(Foto) ovo još nismo videli: Zorica Brunclik se maskirala u nindža kornjaču, a za to ima dobar razlog!
Kurir 17.09.2017
Zorica je odlučila da ga obraduje tako što će se prerušiti u njegovog omiljenog lika. Tako se pevačica maskirala ni manje ni više nego u nindža kornjaču Donatela. Sliku maskirane pevačice objavila je njena ćerka, a ova slika je nasmejala mnoge… »
OVAKVU JE NIKAD NISTE VIDELI! Zorica Brunclik prerušena u nindža kornjaču! (foto)
Svet & Skandal 17.09.2017
Zorica Brunclik je napravila veliku žurku povodom rođendana unuka. Ona je odlučila da ga obraduje tako što će se prerušiti u njegovog omiljenog lika – nindža kornjaču Donatela.… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 54 minutajoš 31 povezana
uživo Incidenti u Skupštini Srbije: Posle prekida sednice, Brnabićeva zaključila pretres u pojedinostima i načelu
Euronews pre 0 minutajoš 130 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 30 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 23 povezane