Povezane vesti
Španija: Konfiskovano 1,3 miliona flajera o referendumu
Politika 17.09.2017
MADRID - Civilna garda Španije saopštila je da su njeni agenti konfiskovali više od 1,3 miliona postera, flajera i pamfleta planiranih za promociju predstojećeg katalonskog referenduma o nezavisnosti. Civilna garda saopštila je da su promotivni… »
Konfiskovano 1,3 miliona flajera o katalonskom referendumu
Radio 021 17.09.2017
Civilna garda Španije konfiskovala je više od 1,3 miliona postera, flajera i pamfleta planiranih za promociju katalonskog referenduma o nezavisnosti. Civilna garda saopštila je da su promotivni materijali zaplenjeni danas tokom racije u jednoj… »
Vesti dana »

Studenti ultramaratonci trče do Ulma: Krenuo „Marš na Drinu“, održani i protesti u Nišu i Kragujevcu (blog)
Novi magazin pre 2 satajoš 46 povezanih

(Radarski snimci) udar na Srbiju iz 3 pravca! Nevreme steže obruč, ovi gradovi prvi da se spreme, evo i u koliko sati tačno: Sručiće se 3 opasne pojave
Blic pre 8 minutajoš 51 povezana

'Rumunski Donald Tramp' ubedljiv na predsedničkim izborima, premijer podneo ostavku
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih

Miroslav Aleksić: Saslušan sam u MUP-u jer sam objavio da je PIO fond bio dva dana u blokadi
Pravda pre 2 satajoš 22 povezane

"Dobijao sam iznenađujuće poruke od igrača!" Siner prvi put pred medijima od isteka suspenzije
Večernje novosti pre 3 satajoš 21 povezana