Povezane vesti
Krstičić iskren: Bolje zamena, nego da stojim
Mondo 18.09.2017
Bivši reprezentativac Srbije već se pokazao kao odlično pojačanje Crvene zvezde, mada tvrdi da još nije maksimalno fizički spreman. Foto: MN Press Dolazak Nenada Krstičiča iz Alavesa u Crvenu zvezdu ispostavio se kao odličan potez 27-godišnjeg… »
Zvezdin univerzalac Nenad Krstičić: Uvek mi je krivo kada ne iskoristim šansu ili ne asistiram za gol – to je moj posao
Mozzart sport 18.09.2017
„Zadovoljan sam, s obzirom na to da dugo nisiam igrao. Sada sam već odigrao tri utakmice u nedelju dana, polako se vraćam u fizičku formu. Fali mi još malo da budem u stanju da igram 90 minuta", poručuje prvotimac crveno-belih. Crvena zvezda je na… »
Krstičić: ''Bolje da tražim izmenu, nego da stojim na terenu''
Sportske.net 18.09.2017
Zvezdin novajlija već je pokazao kvalitet i odlično se uklopio u ekipi Crvene zvezde ovog leta, iako još uvek nije maksimalno fizički spreman. Podsetimo, Nenad Krstičić je stigao u Crvenu zvezdu u samom finišu letnjeg prelaznog roka, a angažovan… »
Vesti dana »

Toliko o zvučnom topu: Reporter N1 bio na licu mesta i nije ništa čuo - "Pre će biti da je došlo do tuče"
Kurir pre 35 minutajoš 56 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 3 satajoš 27 povezanih

I pevač pronađen mrtav u diskoteci u Kočanima: Poginuo ceo DNK bend, porodica potvrdila vesti
Večernje novosti pre 5 minutajoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna; Dan žalosti u utorak
RTV pre 23 minutajoš 30 povezanih