Povezane vesti
Krstičić iskren: Bolje zamena, nego da stojim
Mondo 18.09.2017
Bivši reprezentativac Srbije već se pokazao kao odlično pojačanje Crvene zvezde, mada tvrdi da još nije maksimalno fizički spreman. Foto: MN Press Dolazak Nenada Krstičiča iz Alavesa u Crvenu zvezdu ispostavio se kao odličan potez 27-godišnjeg… »
Zvezdin univerzalac Nenad Krstičić: Uvek mi je krivo kada ne iskoristim šansu ili ne asistiram za gol – to je moj posao
Mozzart sport 18.09.2017
„Zadovoljan sam, s obzirom na to da dugo nisiam igrao. Sada sam već odigrao tri utakmice u nedelju dana, polako se vraćam u fizičku formu. Fali mi još malo da budem u stanju da igram 90 minuta", poručuje prvotimac crveno-belih. Crvena zvezda je na… »
Krstičić: ''Bolje da tražim izmenu, nego da stojim na terenu''
Sportske.net 18.09.2017
Zvezdin novajlija već je pokazao kvalitet i odlično se uklopio u ekipi Crvene zvezde ovog leta, iako još uvek nije maksimalno fizički spreman. Podsetimo, Nenad Krstičić je stigao u Crvenu zvezdu u samom finišu letnjeg prelaznog roka, a angažovan… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 11 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i oko 100 povređenih
Insajder pre 11 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane