Povezane vesti
Cvitanović posle napada: Neka slobodno pucaju na mene, moj život je čist kao suza
Večernje novosti 21.09.2017
Živim za fudbal. Ako neko želi da mi oduzme život, neka izvadi pištolj i puca u mene, kaže trener Dinama Mario Cvitanović. TRENER zagrebačkog Dinama Mario Cvitanović, dan nakon što su ga dvojica maskiranih napadača pretukla ispred stana, pojavio se na… »
Trener Dinama: Neka slobodno pucaju na mene!
Hot sport 21.09.2017
Posle skandala u kom je napadnut trener zagrebačkog Dinama Mario Cvitanović, oglasio se sam trener kome su napadači bejzbol palicama polomili ruku. Šef stručnog štaba modrih je istakao da je u privatnom životu čist i da ne zna zbog čega je uopšte… »
Trener Dinama posle napada: Pucajte, slobodno!
Mondo 21.09.2017
"Moj privatni život je apsolutno čist kao suza", rekao je Mario Cvitanović, kojeg su dvojica maskiranih muškaraca pretukla palicama. Foto: MN Press Trener fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba Mario Cvitanović rekao je u četvrtak, dva dana nakon što su ga… »
Pretučeni trener Dinama obratio se hrvatskoj javnosti
Sportske.net 21.09.2017
Hrvatsku i region juče je šokirala informacija da je trener zagrebačkog Dinama pretučen palicama od strane dvojice maskiranih napadača. Danas je Cvitanović izašao pred novinare i uputio jasnu poruku. I pored svega što mu se juče desilo, Mario Cvitanović… »
Skandal u Hrvatskoj: Trener Dinama prebijen u Zagrebu
Vesti online 21.09.2017
Nakon što je na prvog čoveka zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića pucano iz vatrenog oružja pre nekoliko nedelja desio se novi incident u kom je žrtva jedan od predstavnika hrvatskog fudbalskog velikana. Naime, trenera “modrih” Maria Cvitanovića ispred… »
Palicama tukli Cvitanovića, trenera Dinamo Zagreba (video)
Dnevnik 21.09.2017
ZAGREB: Dvojica maskiranih napadača napali su, nakon utakmice "Dinama" u hrvatskom kupu, trenera zagrebačkog kluba Marija Cvitanovića i povredili ga, prenosi hrvatski mediji. Trener "Dinama" napadnut je palicama ispred ulaza u stan. Nakon napada… »
Bruka u Hrvatskoj: Novi napad na Dinamo: Trener brutalno pretučen
Sportal blic 20.09.2017
Užas u Hrvatskoj... Trener Dinama iz Zagreba, Mario Cvitanović pretučen je u Zagrebu ispred njegovog stana. Foto: screenshot Mario Cvitanović On je posle utakmice Kupa Hrvatske između Imbriovca i “modrih” (6:0) završio u bolnici. Cvitanovića su napala… »
Brutalno pretučen trener Dinama: Maskirani napadači palicom naneli teške povrede Cvitanoviću
Večernje novosti 20.09.2017
U saopštenju kluba se kaže da je napad mogao da završi sa tragičnim posledicama, a nezvanično se saznaje da su lekari ocenili da je mogao biti i ubijen da su napadači nastavili sa udaranjem palicom. OD STALNOG DOPISNIKA: ZAGREB Dva maskirana napada ča… »
Vesti dana »

Policija privela studenta u ns, koleginici rečeno da ga "vode na streljanje"
Pravda pre 42 minutajoš 28 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 26 minutajoš 23 povezane

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih