Povezane vesti

Roman Stjepana Tomaša izbačen iz programa lektire

Roman Stjepana Tomaša izbačen iz programa lektire

Al Jazeera 22.09.2017
Nakon 11 godina žalbi roditelja roman Stjepana Tomaša 'Moj tata spava s anđelima – Mali ratni dnevnik' nije uvršten na spisak lektire. Nakon 11 godina žalbi i pritužbi roditelja autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili u spisak… »
Hrvatska, roman Stjepana Tomaša izbačen iz školske lektire

Hrvatska, roman Stjepana Tomaša izbačen iz školske lektire

RTS 22.09.2017
Posle 11 godina žalbi i pritužbi roditelja, autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili na spisak obvezne lektire roman Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik" u kojem se, između ostalog, nalaze ustaški pokliči… »
Ustaška lektira izbačena iz škola

Ustaška lektira izbačena iz škola

Alo 22.09.2017
Nakon 11 godina žalbi i pritužbi roditelja, autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili na spisak obavezne lektire roman Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik". Ovaj roman u kojem se, između ostalog, nalaze… »
Konačno: Ustaška lektira izbačena iz škola

Konačno: Ustaška lektira izbačena iz škola

Mondo 22.09.2017
Nakon 11 godina žalbi i pritužbi roditelja, autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili na spisak obavezne lektire roman Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik". Foto: Screenshot OVaj roman u kojem se, između… »
Hrvati čiste lektiru od ustaša: Knjiga koja veliča pozdrav iz NDH konačno zabranjena!

Hrvati čiste lektiru od ustaša: Knjiga koja veliča pozdrav iz NDH konačno zabranjena!

Kurir 22.09.2017
Lektira za učenike osnovne škole u kojoj se veliča ustaški poklič "Za dom spremni" biće izbačena, piše zagrebački Jutarnji list. Radi se o romanu Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik", koji je postao obavezna lektira… »

Vesti dana »