Povezane vesti
Roman Stjepana Tomaša izbačen iz programa lektire
Al Jazeera 22.09.2017
Nakon 11 godina žalbi roditelja roman Stjepana Tomaša 'Moj tata spava s anđelima – Mali ratni dnevnik' nije uvršten na spisak lektire. Nakon 11 godina žalbi i pritužbi roditelja autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili u spisak… »
Hrvatska, roman Stjepana Tomaša izbačen iz školske lektire
RTS 22.09.2017
Posle 11 godina žalbi i pritužbi roditelja, autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili na spisak obvezne lektire roman Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik" u kojem se, između ostalog, nalaze ustaški pokliči… »
Ustaška lektira izbačena iz škola
Alo 22.09.2017
Nakon 11 godina žalbi i pritužbi roditelja, autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili na spisak obavezne lektire roman Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik". Ovaj roman u kojem se, između ostalog, nalaze… »
Konačno: Ustaška lektira izbačena iz škola
Mondo 22.09.2017
Nakon 11 godina žalbi i pritužbi roditelja, autori nove obrazovne reforme u Hrvatskoj nisu uvrstili na spisak obavezne lektire roman Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik". Foto: Screenshot OVaj roman u kojem se, između… »
Hrvati čiste lektiru od ustaša: Knjiga koja veliča pozdrav iz NDH konačno zabranjena!
Kurir 22.09.2017
Lektira za učenike osnovne škole u kojoj se veliča ustaški poklič "Za dom spremni" biće izbačena, piše zagrebački Jutarnji list. Radi se o romanu Stjepana Tomaša "Moj tata spava s anđelima - Mali ratni dnevnik", koji je postao obavezna lektira… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 62 povezane

Vučić: Država će učiniti sve da protest u Beogradu protekne mirno
Bloomberg Adria pre 32 minutajoš 54 povezane

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 13 minutajoš 37 povezanih

Laura Koveši i EU javno tužilaštvo vode istragu o slučaju pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih