Povezane vesti

Entoni Rendolf: Pretili su mi da će me ubiti

Entoni Rendolf: Pretili su mi da će me ubiti

Hot sport 22.09.2017
Slovenija je po prvi put u istoriji osvojila Evropsko prvenstvo, a jedan od najzaslužnijih za taj uspeh “zmajčeka“ je i Amerikanac Entoni Rendolf. Rendolf je rekao je da mu je odluka da nastupi za Sloveniju jedna od najboljih koje je doneo u… »
Rendolf otkrio šokantne detalje: Pretili mi smrću tokom EP i govorili da sam smeće (video)

Rendolf otkrio šokantne detalje: Pretili mi smrću tokom EP i govorili da sam smeće (video)

Večernje novosti 22.09.2017
Rekli su da sam smeće i da će me ubiti ako dođem u Njujork. Nisam reagovao niti sam trošio energiju na takve stvari. Njihove poruke bile su mi motivacija za sledeće mečeve, kaže Entoni Rendolf. Reprezentacija Slovenije je osvojila zlatnu medalju na… »
Slovenački reprezentativac otkrio šokantne detalje: "Govorili su da sam smeće i pretili mi smrću" /video/

Slovenački reprezentativac otkrio šokantne detalje: "Govorili su da sam smeće i pretili mi smrću" /video/

Sportal blic 22.09.2017
Amerikanac Entoni Rendolf je, uz Dragića i Dončića, bio jedan od ključnih igrača u pohodu na zlato košarkaša Slovenije. Nekoliko dana posle Evrobasketa u Istanbulu krilni centar Reala je otvorio dušu i ispričao sa kakvim se šokantnim pretnjama… »
Američki Slovenac uzburkao duhove: Pretili mi smrću

Američki Slovenac uzburkao duhove: Pretili mi smrću

Vesti online 22.09.2017
Slovenija je stigla do evropskog zlata u Istanbulu, a važna karika u pobednilkom mozaiku bio je as Reala Entoni Rendolf, koji je neposredno pred početak Eurobakseta dobio slovenački pasoš. On se u četvrtfinalu EP sukobio sa zvezdom Njujork Niksa i… »
Slovenac Rendolf otvorio dušu: Jednog Srbina je pohvalio, ogorčen je samo zbog rasističkih uvreda i pretnji smrću (video)

Slovenac Rendolf otvorio dušu: Jednog Srbina je pohvalio, ogorčen je samo zbog rasističkih uvreda i pretnji smrću (video)

Telegraf 22.09.2017
Amerikancu je bilo nezaboravno u Turskoj sa sportskog aspekta. Košarkaš Reala i Slovenije Entoni Rendolf otkrio je deo iskustava sa Eurobasketa, na kom je osvojio zlato. - Bilo je sjajno, svi su me dočekali raširenih ruku, bez problema, govore… »

Vesti dana »