Повезане вести

Ентони Рендолф: Претили су ми да ће ме убити

Ентони Рендолф: Претили су ми да ће ме убити

Хот спорт 22.09.2017
Словенија је по први пут у историји освојила Европско првенство, а један од најзаслужнијих за тај успех “змајчека“ је и Американац Ентони Рендолф. Рендолф је рекао је да му је одлука да наступи за Словенију једна од најбољих… »
Рендолф открио шокантне детаље: Претили ми смрћу током ЕП и говорили да сам смеће (видео)

Рендолф открио шокантне детаље: Претили ми смрћу током ЕП и говорили да сам смеће (видео)

Вечерње новости 22.09.2017
Рекли су да сам смеће и да ће ме убити ако дођем у Њујорк. Нисам реаговао нити сам трошио енергију на такве ствари. Њихове поруке биле су ми мотивација за следеће мечеве, каже Ентони Рендолф. Репрезентација Словеније је… »
Амерички Словенац узбуркао духове: Претили ми смрћу

Амерички Словенац узбуркао духове: Претили ми смрћу

Вести онлине 22.09.2017
Словенија је стигла до европског злата у Истанбулу, а важна карика у победнилком мозаику био је ас Реала Ентони Рендолф, који је непосредно пред почетак Еуробаксета добио словеначки пасош. Он се у четвртфиналу ЕП сукобио са… »
Словеначки репрезентативац открио шокантне детаље: "Говорили су да сам смеће и претили ми смрћу" /видео/

Словеначки репрезентативац открио шокантне детаље: "Говорили су да сам смеће и претили ми смрћу" /видео/

Спортал блиц 22.09.2017
Американац Ентони Рендолф је, уз Драгића и Дончића, био један од кључних играча у походу на злато кошаркаша Словеније. Неколико дана после Евробаскета у Истанбулу крилни центар Реала је отворио душу и испричао са каквим се… »
Словенац Рендолф отворио душу: Једног Србина је похвалио, огорчен је само због расистичких увреда и претњи смрћу (видео)

Словенац Рендолф отворио душу: Једног Србина је похвалио, огорчен је само због расистичких увреда и претњи смрћу (видео)

Телеграф 22.09.2017
Американцу је било незаборавно у Турској са спортског аспекта. Кошаркаш Реала и Словеније Ентони Рендолф открио је део искустава са Еуробаскета, на ком је освојио злато. - Било је сјајно, сви су ме дочекали раширених руку, без… »

Вести дана »