Povezane vesti
Ovo su jedini poslovi koje u Srbiji možete da radite od kuće i zaradite do 3.000 evra mesečno, legalno
Telegraf 26.09.2017
Rad od kuće po sistemu "sam svoj gazda" je možda najprivlačniji posao. Rad od kuće po sistemu "sam svoj gazda" je možda najprivlačniji posao. Ne plaćate zakup prostorija, nemate šefa nad glavom, svoje radno vreme slobodno organizujete, ali i sav rizik… »
Koje poslove možete da radite, kako da ih "legalizujete" i kako da zaradite i do 3.000 evra mesečno
Glas Zapadne Srbije 26.09.2017
Rad od kuće po sistemu "sam svoj gazda" je možda najprivlačniji posao. Ne plaćate zakup prostorija, nemate šefa nad glavom, svoje radno vreme slobodno organizujete, ali i sav rizik potencijalnog neuspeha sami snosite. "Blic" vam predstavlja kućne… »
Vesti dana »

Ujutru oblaci i kratkotrajna kiša, popodne sunce – na istoku vetrovito
Glas Zaječara pre 36 minutajoš 18 povezanih

Na Batrovcima se čeka 6 sati na izlaz: Zašto je to „vruća tačka“ za putnike i privredu?
Nedeljnik pre 21 minutajoš 12 povezanih

Vučić danas predstavlja novi paket ekonomskih mera za poboljšanje standarda građana
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih

Opasno u Rusiji, eksplozija pa požar kod nuklearke! Oboren ukrajinski dron u Kursku, vatra obasjala nebo
Dnevnik pre 51 minutajoš 7 povezanih

Vučević: Kraj 2026. godine realan i odgovoran datum za sledeće parlamentarne izbore
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane