Povezane vesti
Čeda oštro: Vučića su stvorili Tadićeva glupost i Tomini kompleksi!
Pravda 28.09.2017
Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija i pamet da iskoristi nesposobnost svih drugih - tako lider LDP Čedomir Jovanović odgovara na pitanje magazina "Nedeljnik" da li je vlast… »
Jovanović: Nisam ja napravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi
Blic 28.09.2017
Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija i pamet da iskoristi nesposobnost svih drugih - tako lider LDP Čedomir Jovanović odgovara na pitanje magazina "Nedeljnik" da li je vlast… »
Jovanović: Nisam ja napravio Vučića već glupost Tadića
Novi magazin 28.09.2017
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u intervjuu za Nedeljnik, na opaske pre svega opozicione javnosti da ne zna da li je danas vlast ili opozicija, da je tamo gde je uvek bio i naglasio da Vučić i Boris Tadić znaju na… »
Jovanović: Nisam ja napravio Vučića već glupost Tadića
N1 Info 28.09.2017
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u intervjuu za Nedeljnik, na opaske pre svega opozicione javnosti da ne zna da li je danas vlast ili opozicija, da je tamo gde je uvek bio i naglasio da Vučić i Boris Tadić znaju na… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 18 minutajoš 49 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 53 minutajoš 20 povezanih

Bursać: Državni aparat se potpuno raspao, van pameti gušiti bunt građana nasiljem
Novi magazin pre 12 minutajoš 4 povezane