Povezane vesti
Čeda oštro: Vučića su stvorili Tadićeva glupost i Tomini kompleksi!
Pravda 28.09.2017
Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija i pamet da iskoristi nesposobnost svih drugih - tako lider LDP Čedomir Jovanović odgovara na pitanje magazina "Nedeljnik" da li je… »
Jovanović: Nisam ja napravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi
Blic 28.09.2017
Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija i pamet da iskoristi nesposobnost svih drugih - tako lider LDP Čedomir Jovanović odgovara na pitanje magazina "Nedeljnik" da li je… »
Jovanović: Nisam ja napravio Vučića već glupost Tadića
Novi magazin 28.09.2017
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u intervjuu za Nedeljnik, na opaske pre svega opozicione javnosti da ne zna da li je danas vlast ili opozicija, da je tamo gde je uvek bio i naglasio da Vučić i Boris Tadić znaju… »
Jovanović: Nisam ja napravio Vučića već glupost Tadića
N1 Info 28.09.2017
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u intervjuu za Nedeljnik, na opaske pre svega opozicione javnosti da ne zna da li je danas vlast ili opozicija, da je tamo gde je uvek bio i naglasio da Vučić i Boris Tadić znaju… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
Euronews pre 41 minutajoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 47 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih