Povezane vesti
O njihovom venčanju se i dalje priča: Ovako je izgledao sam čin sklapanja braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića
Kurir 30.09.2017
Nataša Bekvalac (37) je na svoj rođendan uzela muževljevo prezime, a ozvaničili su vezu onako kako su želeli. Nale moja,čestitam ti i želim da se uvek smejete i budete srecni kao ovog dana… »
Izgovorili sudbonosno "da" na plaži: Ovako je izgledao sam čin sklapanja braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića
Blic 30.09.2017
Pevačica i njen izabranik zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, a slike sa lica mesta pronašle su put do javnosti. Pogledajte na Instagram-u Nataša Bekvalac (37) je na svoj rođendan uzela muževljevo prezime, a ozvaničili su vezu onako kako su… »
Vesti dana »

„Ponedeljak ne sme biti još jedan radni dan“: Studenti u blokadi pozivaju na protest u Beogradu
Mašina pre 1 satjoš 16 povezanih

Udes u Kragujevcu: Vatrogasci izvlačili čoveka iz olupine, saobraćaj odmah obustavljen
Nova pre 30 minutajoš 32 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih

Masakr u Jerusalimu; Krvoproliće - napadači likvidirani, policija se hitno oglasila; Grad zatvoren FOTO/VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 36 povezanih