Povezane vesti
Tramp Tilersonu: Pregovori sa Severnom Korejom su gubljenje vremena
Novi magazin 01.10.2017
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da njegov šef diplomatije Reks Tilerson "gubi vreme" kada pokušava da pregovara sa Severnom Korejom oko njenog nuklearnog i raketnog programa. "Čuvaj energiju, Reks, uradićemo ono što se mora uraditi"… »
Trump: Pregovori s 'malim raketašem' su gubljenje vremena
Al Jazeera 01.10.2017
Američki predsjednik je državnom sekretaru Rexu Tilleronu rekao da ne treba gubiti vrijeme pokušavajući da pregovara sa sjevernokorejskim liderom Kim Jong-unom. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je državnom sekretaru Rexu Tilleronu… »
Tramp: Pregovori s malim raketašom su gubljenje vremena
Dnevnik 01.10.2017
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je državnom sekretaru Reksu Tilersonu rekao da ne treba da gubi vreme pokušavajući da pregovara sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, koga je nazvao "malim raketašem". "Rekao sam… »
Tramp: Čuvaj snagu Reks!
Mondo 01.10.2017
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je državnom sekretaru Reksu Tileronu rekao da ne treba da gubi vreme pokušavajući da pregovara sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, koga je nazvao "malim raketašem". "Rekao sam Reksu… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 7 satijoš 2 povezane