Povezane vesti

Tači: Evo šta mi je Pens obećao u vezi sa Kosovom

Tači: Evo šta mi je Pens obećao u vezi sa Kosovom

Pravda 03.10.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će ovo angažovanje SAD će dati nov značaj, dinamiku i kredibilitet uspešnom zaključenju razgovora. "Došlo je vreme za direktno uključivanje SAD u dijalog Kosova i Srbije. Potpredsednik Pens mi je to… »
Tači: SAD obećale da će se uključiti u dijalog

Tači: SAD obećale da će se uključiti u dijalog

RTV 03.10.2017
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens obećao da će se SAD direktno uključiti u dijalog Beograda i Prištine. "Došlo je vreme za direktno uključivanje SAD u dijalog… »
Tači: SAD će biti direktno uključene u dijalog Kosova i Srbije

Tači: SAD će biti direktno uključene u dijalog Kosova i Srbije

Beta 03.10.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je od potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država Majka Pensa dobio obećanje da će SAD biti direktno uključene u dijalog Prištine i Beograda, prenose danas prištinski mediji. "Došlo je vreme da se SAD… »
Tači: SAD će biti direktno uključene u dijalog sa Beogradom

Tači: SAD će biti direktno uključene u dijalog sa Beogradom

N1 Info 03.10.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je od potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država Majka Pensa dobio obećanje da će SAD biti direktno uključene u dijalog Prištine i Beograda, prenose prištinski mediji. "Došlo je vreme da se SAD… »
Tači tvrdi: SAD obećale da će se direktno uključiti u dijalog sa Beogradom

Tači tvrdi: SAD obećale da će se direktno uključiti u dijalog sa Beogradom

Telegraf 03.10.2017
Potpredsednik Pens je potvrdio posvećenost i angažovanost Bele kuće u ovom značajnom procesu, rekao je Tači. Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens obećao da će se SAD direktno… »

Vesti dana »