Povezane vesti

Bio je moj anđeo čuvar... Ovo je jedina ispovest Done Ares o Dinu Merlinu, a njene reči teraju suze na oči

Bio je moj anđeo čuvar... Ovo je jedina ispovest Done Ares o Dinu Merlinu, a njene reči teraju suze na oči

Telegraf 04.10.2017
- Pre tačno 20 godina Dino Merlin mi je pomogao da odem iz BiH u vreme završetka granatiranja - rekla je između ostalog Dona. Azra Kolaković preminula je u ponedeljak, 2. oktobra, u rodnom Bihaću. Iako smo i mi, kao i svi, nakon tužne vesti pisali i… »
Zbogom, dobra vilo: Sahranjena Dona Ares, nekoliko stotina ljudi u suzama pevalo pesmu koju je ona želela (foto)

Zbogom, dobra vilo: Sahranjena Dona Ares, nekoliko stotina ljudi u suzama pevalo pesmu koju je ona želela (foto)

Telegraf 04.10.2017
Pevačica, koja je preminula posle teške bolesti, sahranjena na Gradskom groblju u Bihaću. Od Done Ares, koja je u ponedeljak 2. oktobra preminula u 41. godini života posle duge i teške borbe sa rakom, oprostili su se mnogobrojni prijatelji, članovi… »
"Kada je imala: Bolove..." Suprug Done Ares otkrio kako su izgledali poslednji dani pevačice koja je izgubila bitku sa rakom

"Kada je imala: Bolove..." Suprug Done Ares otkrio kako su izgledali poslednji dani pevačice koja je izgubila bitku sa rakom

Blic 04.10.2017
Nakon tri godine bitke sa karcinomom srce pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares, prestalo je da kuca.Ona je pre nekoliko nedelja objavila da će se razvesti od svog supruga, kompozitora Džavida Ljubovcija koji joj je do tada pružao veliku… »
Srce da prepukne: Na komemoraciji Done Ares pročitane reči iz njene knjige koje pokazuju koliko je zaista patila

Srce da prepukne: Na komemoraciji Done Ares pročitane reči iz njene knjige koje pokazuju koliko je zaista patila

Telegraf 04.10.2017
Od pevačice, koja je preminula u 41. godini života, opraštaju se prijatelji, članovi njene porodice i poštovaoci njenog lika i dela. U Bihaću je održana komemoracija povodom smrti Done Ares. Od pevačice su se oprostili nekoliko stotina ljudi, od… »

Vesti dana »