Sutra pretežno sunčano i prosečno toplo

Sutra pretežno sunčano i prosečno toplo

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
U Srbiji će sutra posle prohladnog jutra ponegde s kratkotrajnom maglom biti pretežno sunčano i prosečno toplo, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.
Duvaće slab i umeren vetar, na istoku povremeno i jak. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do 12, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će sutra ujutro biti prohladno, u nižim delovima grada sa... »

Kakav temperaturni šok! Sledeće nedelje čak letnjih 27 stepeni! Evo čega treba da se pazite

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
U Srbiji će ujutru biti sveže, a ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 25 stepena, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 21 do 25 stepeni. U Beogradu... »

Prognoza za sedam dana: Vetrovito i maglovito

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Prema prognozi RHMZ u Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i prosečno toplo vreme sa slabim i umerenim vetrom, koji će na istoku biti povreno i jak, severozapadni. Evo šta nas očekuje u narednih sedam dana...
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Jutarnja temperatura sutra će biti četiri do 12 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će vreme sutra biti sa prohladnim jutrom, u nižim delovima grada sa sumaglicom ili... »

Danas sunčano i toplije, do 25 stepeni

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
U Srbiji će ujutro biti sveže, ponegde kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od 2 do 9, a najviša od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će ujutro biti sveže, ponegde u okolini grada kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano... »

Danas čak do 25 stepeni

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
U Srbiji će ujutru biti sveže, a ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 25 stepena.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 21 do 25 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. DANAS JE MIHOLJDAN: Evo kakvi su običaji U Beogradu će... »

Danas sunčano i toplo, do 25 stepeni

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
U Srbiji će ujutru biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 25 stepena, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.
Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 21 do 25 stepeni. U Beogradu će sutra biti ujutru sveže, ponegde u okolini grada kratkotrajna magla. U toku dana biće pretežno sunčano i toplije. Vetar... »

Miholjsko leto u Srbiji: Posle svežeg jutra, sunčano i toplo, do 25 stepeni!

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD - U Srbiji će ujutru biti sveže, a ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 25 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 21 do 25 stepeni.... »

Jutro hladno i maglovito, a zatim – "miholjsko leto"

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Jutro hladno i maglovito, a zatim – "miholjsko leto"
U Srbiji će ujutro biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od 2 do 9, a najviša od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će ujutro biti sveže, ponegde u okolini grada kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano... »

Vremenska prognoza: U četvrtak sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
U Srbiji će sutra ujutru biti sveže, a ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni
BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru biti sveže, a ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. Vetar slab,... »
©2018 Netmark d.o.o.