Tramp: NBC=CNN

Tramp zapretio medijima: En-Bi-Si i ostali bi mogli da ostanu bez licence za rad

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Američki predsednik Donald Tramp nagovestio je mogućnost ukidanja medijskih licenci televiziji En-Bi-Si Njuz i drugim novinskim mrežama, što je pretnja upućena posle nepovoljnih medijskih izveštaja o Trampu
Američki predsednik Donald Tramp nagovestio je mogućnost ukidanja medijskih licenci televiziji En-Bi-Si Njuz i drugim novinskim mrežama, što je pretnja upućena posle nepovoljnih medijskih izveštaja o Trampu. Američki predsednik... »

Tramp: NBC=CNN

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Američki ministar odbrane Džim Matis nazvao "potpuno lažnim" navode medija da je predsednik SAD Donald Tramp pozvao na povećanje nuklearnog arsenala te zemlje.
Foto:B92.net "Ovakva vrsta netačnog izveštavanja je neodgovorna", ocenio je Matis u sredu u saopštenju, preneo je Rojters. En-Bi-Si njuz prethodno je javio da je Tramp rekao na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu... »

Tramp medijima preti licencama

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Američki predsednik Donald Tramp otvorio je mogućnost povlačenja licence za NBC njuz i druge medijske kuće koje su, prema njegovoj oceni, objavljivale lažne vesti. Kompaniju NBC Tramp je uzeo na zub nakon što je objavila da je želeo da američki nuklearni arsenal čak desetostruko uveća, preneo je... »

Tramp: NBC i ostali bi mogli da ostanu bez licence za rad

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Tramp: NBC i ostali bi mogli da ostanu bez licence za rad
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp nagovestio je mogućnost ukidanja medijskih licenci televiziji En-Bi-Si Njuz i drugim novinskim mrežama, što je pretnja upućena posle nepovoljnih medijskih izveštaja o Trampu.
Američki predsednik je posebno "uzeo na nišan" En-Bi-Si - televiziju koja ga je učinila zvezdom rialiti programa "Šegrt" - nakon što je navela da on želi da skoro udesetostruči američki nuklearni arsenal, prenosi danas Bi-Bi-Si.... »

Tramp nagovestio ukidanje televizija En-Bi-Si Njuz i nekih novina jer 'izmišljaju priče'

Nova ekonomija četvrtak, 12. oktobar 2017.
Američki ministar odbrane Džim Matis nazvao "potpuno lažnim" navode medija da je predsednik SAD Donald Tramp pozvao na povećanje nuklearnog arsenala te zemlje. "Ovakva vrsta netačnog izveštavanja je neodgovorna", ocenio je Matis u sredu u saopštenju, preneo je Rojters. En-Bi-Si njuz prethodno je... »

Tramp: NBC=CNN

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Tramp: NBC=CNN
Vašington -- Američki ministar odbrane Džim Matis nazvao "potpuno lažnim" navode medija da je predsednik SAD Donald Tramp pozvao na povećanje nuklearnog arsenala te zemlje.
"Ovakva vrsta netačnog izveštavanja je neodgovorna", ocenio je Matis u sredu u saopštenju, preneo je Rojters. En-Bi-Si njuz prethodno je javio da je Tramp rekao na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu bezbednost u julu da... »

Matis: Lažni izveštaji o povećanju nuklearnog arsenala

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Američki ministar odbrane Džejms Matis kritikovao je danas "apsolutno lažne" medijske izvještaje o tome da je predsednik Donald Tramp zatražio povećanje nuklearnog arsenala.
"Ova vrsta netačnog izveštavanja je neodgovorna", naveo je Matis u pisanom saopštenju. En-Bi-Si je preneo da je Tramp zatražio da američki nuklearni arsenal bude povećan za deset puta. Tramp je to demantovao u poruci koju je... »

Mediji: Tramp hteo drastično da uveća nuklearni arsenal SAD

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu bezbednost u julu, da želi da drastično uveća nuklearni arsenal SAD, javlja En-Bi-Si njuz (NBC News) pozivajući se na tvrdnje trojicu prisutnih tom razgovoru.
Navodni Trampovi komentari izašli su u javnost u sred velikih tenzija sa Severnom Korejom i u trenutku kada se očekuje da Tramp da svoje saopštenje o ukidaju međunarodnog dogovora sa Iranom o nuklearnom programu te zemlje. SAD... »
©2018 Netmark d.o.o.