Povezane vesti

Mala Jana posetila Zorana u zatvoru: Prvi put je videla oca posle hapšenja

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Devojčicu je u zatvor u Bačvanskoj ulici doveo stric Miloš.
Foto: Printscreen Mala Jana videla je i zagrlila oca posle više od mesec i po dana, koliko se Zoran Marjanović nalazi u pritvoru Okružnog zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović. Devojčicu je u zatvor u Bačvanskoj ulici doveo stric Miloš. - Zoran, koji je u... »

"Srpska delegacija osporila kandidaturu Jensena"

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: "Srpska delegacija osporila kandidaturu Jensena"
Novi izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, Katalonac, član španske delegacije, Džordi Roka, izabran je danas za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju, nakon što je srpska delegacija, kako je izjavila šefica delegacije Marija Obradović, uspela da ospori kandidaturu njegovog protivkandidata Mogensa Jensena, Danca.
"Srpska delegacija uspela je da ospori kandidaturu gospodina Mogensa Jensena, koji je u prethodnom periodu više puta iskazao svoju pristrasnost, izlazeći u susret zahtevima delegacije parlamenta Kosova i Metohije, čime je... »

Katalonac novi izvestilac za KiM

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Katalonac, član španske delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju.
Foto: Youtube/PrintScreen Džordi Roka pisaće naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta. Roka, koji je... »

Savet Evrope: Španac piše raport o KiM

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Član španske delegacije Xordi Roka izabran je na Političkom komitetu PS Saveta Evrope, za novog izvestioca za Kosovo. Njegov protivkandidat je bio Danac Mogens Jensen, čijem izboru se Srbija protivila
ČLAN španske delegacije Xordi Roka izabran je danas, na Političkom komitetu PS Saveta Evrope, za novog izvestioca za Kosovo. Njegov zadatak će biti da napiše izveštaj o poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju... »

Katalonac novi evropski izvestilac za Kosovo i Metohiju

Vesti online četvrtak, 12. oktobar 2017.
Katalonac Džordi Roka, član španske delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, izabran je za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju.
On će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz Skupštine Srbije. Roka, koji je član španske delegacije, izabran... »

Katalonac novi izvestilac za KiM

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Katalonac novi izvestilac za KiM
Strazbur -- Katalonac, član španske delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju.
On će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta. Roka, koji je član španske delegacije, izabran... »

Katalonac novi izvestilac za Kosovo i Metohiju

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Novi izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, Katalonac, član španske delegacije, Džordi Roka, izabran je danas za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju, nakon što je srpska delegacija, kako je izjavila šefica delegacije Marija Obradović, uspela da ospori kandidaturu njegovog protivkandida Mogensa Jensena, Danca.
„Srpska delegacija uspela je da ospori kandidaturu gospodina Mogensa Jensena, koji je u prethodnom periodu više puta iskazao svoju pristrasnost, izlazeći u susret zahtevima delegacije parlamenta Kosova i Metohije, čime je... »

Džordi Roka novi izvestilac za Kosovo i Metohiju

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD: Španac, Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca sa Kosova i Metohije i on će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Roka, koji je član španske delegacije, izabran je za izvestioca tajnim glasanjem na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, a protivkandidat bio mu je Morgens Jensen iz Danske. Srpska delegacija uspela je da... »

Novi izvestilac Saveta Evrope za Kosovo

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Španac Džordi Roka izabran je, na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, za novog izvestioca za duženog za Kosovu i Metohiji za izvrštaje o poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopštila je danas Skupština Srbije. Džordi Roka, član... »

Džordi Roka novi izvestilac za Kosovo i Metohiju

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Džordi Roka novi izvestilac za Kosovo i Metohiju
BEOGRAD - Španac, Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca sa Kosova i Metohije i on će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Roka, koji je član španske delegacije, izabran je za izvestioca tajnim glasanjem na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, a protivkandidat bio mu je Morgens Jensen iz Danske. Srpska delegacija uspela je da... »

Uhapšen Nikola Sarkozi!

Mondo  pre 30 minuta  još 17 povezanih

Brnabić: Sa Vučićem o personalnim rešenjima u vladi

Novi magazin  pre 4 sata  još 10 povezanih

Jokić uzalud blistao, Bogdan pauzirao

Mondo  pre 30 minuta  još 11 povezanih

Danas počinje proleće

RTV  pre 4 sata  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.