Povezane vesti

Marija Obradović u Savetu Evrope: Izabran novi izvestilac za KiM i slučaj Katalonija (foto)

Press pre 11 dana
Džordi Roka, član španske delegacije, izabran je za izvestioca tajnim glasanjem.
Foto: Promo Na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope danas je izabran novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM, konkretno o poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda... »

"Srpska delegacija osporila kandidaturu Jensena"

RTS pre 11 dana
RTS: "Srpska delegacija osporila kandidaturu Jensena"
Novi izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, Katalonac, član španske delegacije, Džordi Roka, izabran je danas za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju, nakon što je srpska delegacija, kako je izjavila šefica delegacije Marija Obradović, uspela da ospori kandidaturu njegovog protivkandidata Mogensa Jensena, Danca.
"Srpska delegacija uspela je da ospori kandidaturu gospodina Mogensa Jensena, koji je u prethodnom periodu više puta iskazao svoju pristrasnost, izlazeći u susret zahtevima delegacije parlamenta Kosova i Metohije, čime je... »

Katalonac novi izvestilac za KiM

Mondo pre 11 dana
Katalonac, član španske delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju.
Foto: Youtube/PrintScreen Džordi Roka pisaće naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta. Roka, koji je... »

Savet Evrope: Španac piše raport o KiM

Večernje novosti pre 11 dana
Član španske delegacije Xordi Roka izabran je na Političkom komitetu PS Saveta Evrope, za novog izvestioca za Kosovo. Njegov protivkandidat je bio Danac Mogens Jensen, čijem izboru se Srbija protivila
ČLAN španske delegacije Xordi Roka izabran je danas, na Političkom komitetu PS Saveta Evrope, za novog izvestioca za Kosovo. Njegov zadatak će biti da napiše izveštaj o poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju... »

Katalonac novi evropski izvestilac za Kosovo i Metohiju

Vesti online pre 11 dana
Katalonac Džordi Roka, član španske delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, izabran je za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju.
On će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz Skupštine Srbije. Roka, koji je član španske delegacije, izabran... »

Katalonac novi izvestilac za KiM

B92 pre 11 dana
B92: Katalonac novi izvestilac za KiM
Strazbur -- Katalonac, član španske delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju.
On će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta. Roka, koji je član španske delegacije, izabran... »

Katalonac novi izvestilac za Kosovo i Metohiju

Blic pre 11 dana
Novi izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, Katalonac, član španske delegacije, Džordi Roka, izabran je danas za novog izvestioca za Kosovo i Metohiju, nakon što je srpska delegacija, kako je izjavila šefica delegacije Marija Obradović, uspela da ospori kandidaturu njegovog protivkandida Mogensa Jensena, Danca.
„Srpska delegacija uspela je da ospori kandidaturu gospodina Mogensa Jensena, koji je u prethodnom periodu više puta iskazao svoju pristrasnost, izlazeći u susret zahtevima delegacije parlamenta Kosova i Metohije, čime je... »

Džordi Roka novi izvestilac za Kosovo i Metohiju

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Španac, Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca sa Kosova i Metohije i on će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Roka, koji je član španske delegacije, izabran je za izvestioca tajnim glasanjem na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, a protivkandidat bio mu je Morgens Jensen iz Danske. Srpska delegacija uspela je da... »

Novi izvestilac Saveta Evrope za Kosovo

Danas pre 11 dana
Španac Džordi Roka izabran je, na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, za novog izvestioca za duženog za Kosovu i Metohiji za izvrštaje o poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopštila je danas Skupština Srbije. Džordi Roka, član... »

Džordi Roka novi izvestilac za Kosovo i Metohiju

RTV pre 11 dana
RTV: Džordi Roka novi izvestilac za Kosovo i Metohiju
BEOGRAD - Španac, Džordi Roka, izabran je za novog izvestioca sa Kosova i Metohije i on će pisati naredni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji i poštovanju ljudskih prava, vladavini prava i dostizanju standarda Saveta Evrope, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Roka, koji je član španske delegacije, izabran je za izvestioca tajnim glasanjem na Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, a protivkandidat bio mu je Morgens Jensen iz Danske. Srpska delegacija uspela je da... »

Miščević: Srbija ne sedi na dve stolice

Beta  pre 45 minuta  još 15 povezanih

Ronaldo: Mesijeva i moja era je još na početku

Vesti online  pre 1 sat  još 10 povezanih

Danas konstitutivna sednica nemačkog parlamenta

RTV  pre 50 minuta  još 9 povezanih

Vulinova inicijativa: 4. decembar da bude dan ratnika

Blic  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.