Lavrov Tilersonu: Nedopustivo skidanje ruskih zastava

Lavrov Tilersonu: Nedopustivo skidanje ruskih zastava

Politika petak, 13. oktobar 2017.
MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu da su nedopustive akcije američkih vlasti, koje su naložile da se skinu ruske zastave sa zgrade Generalnog konzulata Rusije u San Francisku i Trgovinskog predstavništva u Vašingtonu. Kako se... »

Lavrov Tilersonu: Nedopustivo skidanje ruskih zastava

Večernje novosti petak, 13. oktobar 2017.
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu da su nedopustive akcije američkih vlasti, koje su naložile da se skinu ruske zastave
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu da su nedopustive akcije američkih vlasti, koje su naložile da se skinu ruske zastave sa zgrade Generalnog konzulata Rusije u San... »

Lavrov: Neprihvatljivo uklanjanje ruskih zastava

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Naređenje američkih vlasti da se uklone ruske zastave sa zaplenjenih zgrada ruske diplomatije je neprihvatljivo, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
On je tokom telefonskog razgovora sa državnim sekretarom SAD Reksom Tilersonom potvrdio da se Moskva priprema za sudski postupak kako bi vratila nelegalno zaplenjenu rusku diplomatsku imovinu. Lavrov je dodao da samovolja... »
©2018 Netmark d.o.o.