Francuska: Antiteroristička akcija, uhapšeno sedmoro

Francuska: Antiteroristička akcija, uhapšeno sedmoro

Press petak, 13. oktobar 2017.
U francuskom regionu Primorski Alpi u toku je antiteroristička operacija, javlja Rojters pozivajući se na policijske izvore. Uhap[eno sedam osoba.
Foto:B92.net Francuski mediji navode da se akcija sprovodi i u Pariskom regionu. Antiteroristička operacija velikih razmera počela je jutros u 06:00 sati u Pariskom regionu i Primorskim Alpima, uz pomoć specijalne jedinice... »

Gojković: Čudno da opozicija želi izbore

Danas petak, 13. oktobar 2017.
Moj utisak je da opozicija želi raspisivanje parlamentarnih izbora, što je čudno, budući da unapred spremaju alibi za loš rezultat na beogradskim izborima, pričom kako će oni biti pokradeni, izjavila je za današnju Politiku predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković. U Srpskoj naprednoj stranci... »

Gojković: Moj utisak da opozicija želi parlamentarne izbore

Dnevnik petak, 13. oktobar 2017.
BEOGRAD: Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković kaže da ima utisak da opozicija želi da se raspišu vanredni parlamentarni izbori, ali napominje da u SNS još nije bilo razgovora na tu temu, te da ne zna da li će tih izbora biti.
Gojković je u intervjuu za „Politiku“ ocenila da su „najava beogradskih izbora i odsustvo programa i politike, koje bi ponudili građanima, očito uticali na opoziciju da izazivanjem incidenata u Skupštini Srbije pokuša da privuče... »

Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore

RTV petak, 13. oktobar 2017.
RTV: Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore
BEOGRAD - Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković kaže da ima utisak da opozicija želi da se raspišu vanredni parlamentarni izbori, ali napominje da u SNS još nije bilo razgovora na tu temu, te da ne zna da li će tih izbora biti.
Gojković je u intervjuu za "Politiku" ocenila da su "najava beogradskih izbora i odsustvo programa i politike, koje bi ponudili građanima, očito uticali na opoziciju da izazivanjem incidenata u Skupštini Srbije pokuša da privuče... »

"Moj utisak je da opozicija želi parlamentarne izbore"

B92 petak, 13. oktobar 2017.
B92: "Moj utisak je da opozicija želi parlamentarne izbore"
Beograd -- Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković kaže da ima utisak da opozicija želi da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.
Ona napominje da u SNS još nije bilo razgovora na tu temu, te da ne zna da li će tih izbora biti. Gojković je u intervjuu za "Politiku" ocenila da su "najava beogradskih izbora i odsustvo programa i politike, koje bi ponudili... »
©2018 Netmark d.o.o.