Povezane vesti

Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore, nije mi jasno zašto

Press pre 6 dana
Predsednica skupštine je kazala da sve vreme sluša kako će opozicija beogradsku vlast poslati u istoriju, ali da oni ne govore kako će poboljšati život građana.
Foto: Tanjug/Zoran Žestić Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je da u SNS-u nije bilo razgovora o vanrednim parlamentarnim izborima i da ne zna li će ih biti sa predstojećim... »

Gojković: Čudno da opozicija želi izbore

Danas pre 6 dana
Moj utisak je da opozicija želi raspisivanje parlamentarnih izbora, što je čudno, budući da unapred spremaju alibi za loš rezultat na beogradskim izborima, pričom kako će oni biti pokradeni, izjavila je za današnju Politiku predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković. U Srpskoj naprednoj stranci... »

Gojković: Moj utisak da opozicija želi parlamentarne izbore

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković kaže da ima utisak da opozicija želi da se raspišu vanredni parlamentarni izbori, ali napominje da u SNS još nije bilo razgovora na tu temu, te da ne zna da li će tih izbora biti.
Gojković je u intervjuu za „Politiku“ ocenila da su „najava beogradskih izbora i odsustvo programa i politike, koje bi ponudili građanima, očito uticali na opoziciju da izazivanjem incidenata u Skupštini Srbije pokuša da privuče... »

Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore

RTV pre 6 dana
RTV: Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore
BEOGRAD - Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković kaže da ima utisak da opozicija želi da se raspišu vanredni parlamentarni izbori, ali napominje da u SNS još nije bilo razgovora na tu temu, te da ne zna da li će tih izbora biti.
Gojković je u intervjuu za "Politiku" ocenila da su "najava beogradskih izbora i odsustvo programa i politike, koje bi ponudili građanima, očito uticali na opoziciju da izazivanjem incidenata u Skupštini Srbije pokuša da privuče... »

"Moj utisak je da opozicija želi parlamentarne izbore"

B92 pre 7 dana
B92: "Moj utisak je da opozicija želi parlamentarne izbore"
Beograd -- Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković kaže da ima utisak da opozicija želi da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.
Ona napominje da u SNS još nije bilo razgovora na tu temu, te da ne zna da li će tih izbora biti. Gojković je u intervjuu za "Politiku" ocenila da su "najava beogradskih izbora i odsustvo programa i politike, koje bi ponudili... »
©2017 Netmark d.o.o.