I Srbi kupuju apartmane na Halkidikiju

I Srbi kupuju apartmane na Halkidikiju

Politika petak, 13. oktobar 2017.
ATINA – Grci na Halkidikiju preuređuju prodavnice, kancelarije i druge manje objekte pretvarajući ih u stambeni prostor za odmor, kako bi podmirili visoku tražnju za vikendicama i apartmanima po niskim i pristupačnim cenama, a među zainteresovanim kupcima ima i - Srba. Mnogi se interesuju za manje... »

I Srbi kupuju apartmane na Halkidikiju, Grci preuređuju

Večernje novosti petak, 13. oktobar 2017.
Grci na Haldikiju preuređuju prodavnice, kancelarije i druge manje objekte pretvarajući ih u stambeni prostor za odmor, kako bi podmirili visoku tražnju za vikendicama i apartmanima po niskim i pristupačnim cenama
Grci na Haldikiju preuređuju prodavnice, kancelarije i druge manje objekte pretvarajući ih u stambeni prostor za odmor, kako bi podmirili visoku tražnju za vikendicama i apartmanima po niskim i pristupačnim cenama, a među... »

I Srbi kupuju apartmane na Halkidikiju, Grci preuređuju

Dnevnik petak, 13. oktobar 2017.
ATINA: Grci na Haldikiju preuređuju prodavnice, kancelarije i druge manje objekte pretvarajući ih u stambeni prostor za odmor, kako bi podmirili visoku tražnju za vikendicama i apartmanima po niskim i pristupačnim cenama, a među zainteresovanim kupcima ima i - Srba.
Mnogi se interesuju za manje prostore, površine oko 25 kvadratnih metara, čija se prodajna cena kreće u rasponu od 15.000 do 50.000 evra, kaže predsednik Udruženja agenata za nekretnine na Halkidikiju Grigoris Stivahataris,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.